Beautytrend: dit wordt je nieuwe party accessoire

Geüpdatet op 12 september 2019 door Lore Ginneberge
Beautytrend: dit wordt je nieuwe party accessoire

Parfum in een flesje in zò 2010. Vanaf nu draag je je favoriete geur in je lipstick, op tattoo stickers of op een armbandje.

Herinner je je nog de plaktattoo's van weleer? Ieder meisje had er minstens één en geen feestje was compleet zonder. Vandaag maken deze tattoo stickers een comeback in de luxesegmenten én krijgen ze een heerlijk geurtje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Visual Fragrance™️ (@amkiriofficial) op

Visuele parfum

Wist je dat er een merk bestaat volledig gericht op geurige tattoo's? Amkiri specialiseert zich in wat ze zelf 'visual fragrance' noemen, en creëert prachtige patronen die je zelf overtekent op je lichaam. De geur zit in de inkt waarmee je de tattoo kleurt, en laat een sensuele geur van gember, cederhout en muskus achter.

amkiri geur parfum tattoo's
Borsteltje en patronen, Amkiri

Shop hier

Prêts-à-parfumer

Cult label Diptique wijdde een complete collectie aan geparfumeerde gadgets die ze erg gevat 'prêts-à-parfumer' hebben genoemd.

diptyque tattoo geur parfum
Tattoostickers in de geur 'Eau Rose'

Shop hier

Behalve tattoo stickers met de drie bestselling geuren van het nichemerk, creëerde Diptyque ook armbandjes en goudkleurige broches.

diptyque armband parfum
Armbandje in de geur 'Tam Dao'

Shop hier

Geparfumeerde lipstick

Voor je zelf de bedenking maakt: zowat elke lipstick bevat parfum, de ene al iets subtieler dan de andere. Toch heeft parfummerk By Kilian een primeur met deze geparfumeerde lipstick. Waarom? Kilian wist de verslavende geur van zijn luxeparfums te capteren in zijn 'Le Rouges', een collectie rode lipsticks. Een collectors item voor vrouwen die geen genoeg krijgen van heerlijke geuren.

killian le rouge parfum lipsticks
Le Rouge lipsticks

Shop hier