Tutorial: Een zomerse glow met Dior Backstage (video)

Geüpdatet op 31 juli 2019 door Maxine Detaellenaere
Tutorial: Een zomerse glow met Dior Backstage (video)

Nu de zomer in volle gang is, staat er niets mooier dan een natuurlijke make-uplook die je gezicht doet baden in een gezonde gloed.

Het ELLE Beauty team testte de laatste nieuwigheden van Dior Backstage. Deze make-uplijn is bedacht door Peter Philips, de Creative and Image Director bij Dior Make-up, die zich liet inspireren door de hectische backstage tijdens modeshows. In deze lijn vind je kleuren aangepast aan elke huidtint en exclusieve texturen die een professionele look garanderen.

Nieuwigheden:

Sterproduct is de nieuwe Dior Backstage Face & Body Primer die ervoor zorgt dat de huid 24 uur lang intens gehydrateerd wordt en meer volume krijgt. De gladstrijkende kleurenpoeders met parelmoerglans maken de huid egaal, laten haar glanzen en laten ook op een donkere huidskleur geen grijze waas achter.

Droom je deze zomer van een gezonde, sunkissed gloed op je gezicht? Het Dior Glow Face Palette is het geheim van de make-up artists bij Dior, of je nu houdt van een natuurlijke of eerder fan bent van een intense look. Dankzij dit nieuwe product straalden de modellen tijdens de laatste Cruise show van Dior, die plaatsvond in het luxueuze El Badi-paleis in Marrakech.

Het Dior Glow Face Palette bevat vier highlighters en bestaat in twee finishes: een subtiele en natuurlijke glow, en een ultra glanzende versie. De geconcentreerde formule en de fijne parelmoerdeeltjes laten je toe om de glans aan te passen en te doseren naargelang je eigen behoeftes.

Zo creëer je een zomerse glow:

Stap 1: de huid

  1. Breng een moisturizer aan op het gezicht.
  2. Breng de Dior Backstage Face & Body Primer aan met de vingers.
  3. Breng de Dior Backstage Face & Body Foundation aan met een platte foundation-borstel. Wil je donkere kringen camoufleren? Breng dan een extra laagje foundation aan in plaats van een concealer, voor een natuurlijk effect.
  4. Breng de highlighter Dior Glow Face Palette aan in kleur 002 Glitz. Accentueer de jukbeenderen, de neusbrug, het wenkbrauwbot, en het cupidoboogje voor een sunkissed gloed.

Stap 2: de wenkbrauwen

  1. Zet de wenkbrauwen aan met de Diorshow Pump 'n' Brow.

Heb je graag een stap-voor-stap voorbeeld? Bekijk dan de make-up tutorial:

Make-up door Mathieu de Mayer voor Dior.

De producten:

Je vindt alle Dior Backstage-producten terug op dior.com