Binnenkijken bij beauty experte Dr. Barbara Sturm

Geüpdatet op 17 december 2020 door Lore Ginneberge
Binnenkijken bij beauty experte Dr. Barbara Sturm

Dat wij en vele celebrities fan zijn van beautygoeroe Barbara Sturm, was je waarschijnlijk niet ontgaan. Wat blijkt nu? Naast haar expertise op vlak van all things skincare, weet Dr. Sturm ook wel wat van deco. Westwing nam een kijkje in het huis van de Duitse dokter en de beelden zijn jaloersmakend.

Dr. Barbara Sturm woont met haar familie in Düsseldorf, maar reist de hele wereld rond voor haar booming skinbusiness. Dat weerspiegelt zich in haar interieur, dat best te omschrijven valt als extravagant eclecticisme.

Barbara Sturm westwing deco

Zoals de eetkamer al aangeeft, houdt dokter Sturm duidelijk van vintage invloeden. De glas-in-loodramen, de lamp en tafel geven een barokke toets aan de verder eenvoudige ruimte. Ook de keuken heeft diezelfde eclectische vibes met zowel het robuuste kookeiland, de strakke designstoelen en antieke muurtegels. Let op het ludieke behangpapier met tijgerprint (letterlijk dan). Sturm heeft naar eigen zeggen 'iets met dierenmotieven'. Deze voorliefde komt ook terug in het badkamerbehang (zie onder).

barbara sturm deco interieur

De woonkamer biedt een enorme ruimte om te relaxen. De familie Sturm telt vier gezinsleden, waardoor ieder z'n eigen plekje kan vinden in de gi-gan-tische zetel. Zo willen wij ook wel een avondje bingewatchend doorbrengen.

barbara sturm deco interieur

Naast een obsessie voor dierenprints en felle kleuren, houdt Dr. Sturm ook van aparte materialen. In de woon- en studiekamer bijvoorbeeld zorgen fluwelen zetels voor een aaibare touch.

westwing barbara sturm deco interieur

De bureau en badkamer liggen qua kleurenschema's dicht bij elkaar. Grijs en petroleum voeren de boventoon, wat resulteert in een chique interieur met eigentijdse twist. De badkamer is natuurlijk uiterst belangrijk voor een beauty expert, want dit is waar de skincare magic plaatsvindt. Let ook op de prachtige uitgestalde Sturm-productjes. Wij zijn fan!

westwing barbara sturm badkamer

Bekijk vooral hoe Barbara Sturm (mét ultra glowy huid) haar interieur zelf toont en vertelt wat haar inspireert in deze home tour-video.

Meer binnenkijkers? Zo ziet het appartement van Chiara Ferragni eruit