Met deze barbiertips wordt je lief een echte Italian stallion

Geüpdatet op 21 mei 2019 door Maxine Detaellenaere
Met deze barbiertips wordt je lief een echte Italian stallion

Altijd al een zwak gehad voor zuiderse casanova’s? Met deze drie adviezen van de barbier (en een beetje fantasie) krijgt je lief de zwoele allures van een Joe Manganiello of Milo Ventimiglia.

De Acqua di Parma-barbier verklapte ons drie tips voor een perfecte Italiaanse scheerbeurt:

  1. Scheer je ’s ochtends, bij voorkeur net na een warme douche. Waarom? De stoom van het douchen zorgt ervoor dat de poriën meer open staan waardoor je beter aan de haartjes kan. Zo kan je dichter bij de huid scheren, voor een gladder effect.
  2. Bereid je huid voldoende voor op de scheerbeurt met een aangepaste crème of olie. De meeste mannen gebruiken wel een scheergel en een aftershave, maar het is essentieel om je huid ook voor het scheren te prepareren met een kwalitatief product.
  3. Investeer in goede accessoires. Kies voor een scheermes –en borstel van topkwaliteit, garandeer je een probleemloze scheerbeurt.

Om de scheerbeurt zo aangenaam mogelijk te maken creëerde Acqua di Parma de Barbiere-lijn die van het scheren een heerlijk verwenritueel maakt. De producten zijn een ideaal geschenk voor de mannen in je leven.

Maak wel alvast maar ruimte in je toiletkastje, want de lijn is uitgebreid. Zo vind je naast de klassieke scheercrèmes -en olies ook baardschampoo, een serum, gezichtsscrub, masker en zelfs oogcrème, en dat allemaal in de gekende Acqua di Parma-geur die al 103 jaar onveranderd blijft.

Pssst... wil je je amore eens volledig in de watten laten leggen? Of ben je nog op zoek naar een origineel vaderdagscadeau? Dan kan je bij het Brusselse Maison Degand een uitgebreide grooming-behandeling boeken met de Barbiere-lijn. Onze eigen Italian lover was alvast een grote fan...

vaderdag, cadeau, lief, man, barbier, acqua di parma

Acqua di Parma Barbiere, verkrijgbaar online en in de Acqua di Parma-boetieks.