Cara Delevingne is het gezicht van de nieuwe Dior lippenstift

Geüpdatet op 2 maart 2019 door Marie-Noëlle Vekemans en ELLE België
Cara Delevingne is het gezicht van de nieuwe Dior lippenstift

Cara Delevingne is het gezicht van Dior's nieuwste Addict Stellar Shine lippenstift.

Actrice en topmodel Cara Delevingne is Dior Beauty's nieuwe muse. Als social media ster is ze het icoon van de millenniumgeneratie. De Britse studeerde af aan de prestigieuze Bedales School en begon al op jonge leeftijd aan haar modellencarrière. Niet veel later schittert ze op magazinecovers en catwalks over de hele wereld. Haar oprechtheid wordt door velen bewonderd en ze is een voorbeeld voor de jonge, moderne vrouw. Vooral haar humor en spontaniteit maken haar uniek in de modellenwereld.

1/

Dior Addict Stellar Shine

Dior's nieuwe lippenstift Addict Stellar Shine zou wel eens een iconisch product kunnen worden. De lippenstift werd ontworpen door de Belgische Peter Philips. Als creatief directeur van Dior Beauty focuste hij zich bij de creatie vooral op kleur en glans. De lippenstift zorgt voor continue hydratatie en laat een schitterende gloss achter op je lippen.

Be Dior. Be Pink.

Een signatuur attitude geïnspireerd op Christian Dior. Hij definieerde roze - een van zijn favoriete kleuren en fetisjen - als 'de kleur van geluk en vrouwelijkheid (...). Elke vrouw zou roze in haar kast moeten hebben'.

De lippenstift is gemaakt van bijenwas en bevat vijf verzorgende oliën, goed voor een prachtige glans, voeding en comfort. Het product heeft een draagduur van 8 uur en aan het einde van de dag voelen je lippen 38% meer gehydrateerd aan. En hij ruikt nog eens lekker ook!

Dior, make-up, beauty

2/

Een waaier aan kleuren

Om geen enkele vrouw teleur te stellen, heeft Peter Philips 24 verschillende kleuren ontwikkeld: delicate nudes, koraalkleuren, verleidelijk rood of meer gedurfde, donkere kleuren. De lippenstiften zijn verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen:

  • Glazed: een oogverblindende glans (16 kleuren)
  • Sparkle: een glitterachtige glans (4 kleuren)
  • Mirror: een metallic glans (4 kleuren)

Dior, make-up, beauty

Dior Addict Stellar Shine is vanaf 7 maart beschikbaar in de parfumerie of via dior.com

(vertaling door stagiaire Morrigan Penninck)