Horoscoop: dit staat je te wachten in februari

Geüpdatet op 22 februari 2019 door Didier Blau en ELLE België
Horoscoop: dit staat je te wachten in februari

Goede of slechte voortekenen? Ontdek wat je te wachten staat in februari.

 • Waterman

Van 21 januari tot 19 februari.

Hoofd: Of de planeten niet zo geïnteresseerd zijn in jou deze maand? Misschien een beetje… Maar dat is om je daarna des te meer van dienst te zijn. Ga door en blijf op koers, want het is de juiste.

Hart: Denk je niet iets te veel aan een ander en te weinig aan jezelf? Laat je gevoelens toe, ook de lastige, wees mild en breng toenadering tot stand.

 • Vissen

Van 20 februari tot 20 maart.

Hoofd: Mercurius, de slechte, geeft je goede ideeën om je praktische of administratieve problemen op te lossen. Wie geboren is rond 5 maart heeft feeling voor wat hij doet.

Hart: Laat je liefde niet uitdunnen. Concentreer je op zij die het verdienen, diegenen die echt van je houden en daar ook naar handelen.

1/

 • Ram

Van 21 maart tot 20 april.

Hoofd: Mars biedt je houvast en strijdlust, terwijl Jupiter zorgt voor rust, je vertrouwen geeft en deelt in je succes. Voor wie geboren is rond 6 april: het gaat vooruit, achteruit en weer vooruit!

Hart: Gebroken? In de problemen? Onderhoudswerken? Gaat Venus door een droevige periode en geeft ze je niet wat je verlangt? Maak voor jezelf eens de balans op alvorens je herbegint.

 • Stier

Van 21 april tot 21 mei.

Hoofd: Het begint op te klaren, de planeten draaien in de goede richting. Mars, de planeet die het gaspedaal indrukt, geeft je vertrouwen in jezelf en wat je doet. Opvoeren die druk!

Hart: Venus opent nieuwe perspectieven in vriendschap en liefde. Wees niet te verlegen maar zeg wat je wil en zorg dat ze je horen.

2/

 • Tweelingen

Van 22 mei tot 21 juni.

Hoofd: Vermoeid van de winter? Neem even vakantie en laat je geest rusten. Probeer niet alles in één keer op te lossen. Wie geboren is rond 5 juni past best op voor inschattingsfouten.

Hart: Passie? Jaloezie? Bezitterigheid? Dat is jouw ding niet. Zoek in je relatie niet de hele tijd naar een uitweg. Singles: terug naar de essentie!

 • Kreeft

Van 22 juni tot 21 juli.

Hoofd: Je wordt goed geleid door Mercurius en Mars. Je kan uit de sleur geraken, je praktische problemen oplossen en hoop terugkrijgen. Voor wie geboren is tussen 6 en 14 juli: veel moed!

Hart: Zoek niet naar het onmogelijke of buitengewone. Leef de liefde even van dag tot dag zonder meer te willen. Een bepaalde eenzaamheid moet worden geleefd en ervaren.

3/

 • Leeuw

Van 22 juli tot 23 augustus.

Hoofd: Profiteer van de passage van Jupiter en Mars, de twee planeten van het vuur, om je wil in daden om te zetten, om je pionnen vooruit te sturen op het sociale schaakbord en te springen op de kansen die zich voordoen.

Hart: Jezelf tijd geven om te werken en lief te hebben… Het is moeilijk. Maar deze maand moet je op alle fronten aanwezig zijn.

 • Maagd

Van 24 augustus tot 23 september.

Hoofd: Stressvolle situaties vertragen de eerste helft van de maand, maar daarna zal je een versnelling voelen. Deuren waarvan je dacht dat ze gesloten waren, zullen plots opengaan. Er is hulp op komst.

Hart: Venus bevestigt je gevoelens. Gezamenlijke projecten kunnen het daglicht zien. Motiveer je partner. Singles: geen pijlen verschieten, wees gewoon beschikbaar.

4/

 • Weegschaal

Van 24 september tot 24 oktober.

Hoofd: Wacht tot de situatie op zijn plaats valt om aan de slag te gaan. Voor wie geboren is rond 9 oktober vertraagt het… Dat is normaal. Voor wie geboren is rond 21 oktober vervaagt het gevoel van stabiliteit.

Hart: Houd je hoofd koel in deze wintermaand. Je kan geconfronteerd worden met emotionele of familiale problemen, maar neem het niet teveel ter harte. Provoceer geen spanningen, maar wacht af.

 • Schorpioen

Van 25 oktober tot 22 november.

Hoofd: Tot half februari stabiliseren de planeten je sociale positie en maken ze het zelfs mogelijk je manier van leven of werken te veranderen. Twijfel niet, ga ervoor.

Hart: Het altijd gekwelde hart van de schorpioen heeft nood aan rust. Ontspan en neem een stap terug. Voor wie geboren is in oktober kunnen enkele spanningen verschijnen aan het eind van de maand.

5/

 • Boogschutter

Van 23 november tot 21 december.

Hoofd: Gedragen door Jupiter zou het deze maand verstandig zijn om niet in de val te trappen van illusie, utopie en gemakzucht. Blijf geconcentreerd en verwar je doel niet met de middelen die nodig zijn om dat te bereiken.

Hart: Waarom laat je je gevoelens niet zien? Heb vertrouwen in je intuïtie en geef zonder dat je meteen iets terug verwacht. Je zal worden beloond.

 • Steenbok

Van 22 december tot 20 januari.

Hoofd: De planeten zorgen ervoor dat je je verantwoordelijkheid opneemt en je werkrelaties verbetert. Wees flexibel, verzoenend en dan kan je een gemeenschappelijk project op poten zetten.

Hart: De aanwezigheid van Venus zorgt voor een mild klimaat, neemt de spanningen weg en harmoniseert je emotionele en vriendschappelijke relaties. Als je iets (liefs) te zeggen hebt, is het moment aangebroken om dat te doen.