Nude look: ontharen van top tot teen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Nude look: ontharen van top tot teen

ontharen

 

Daar is de lente, daar is de zon en daar is ook het einde van de periode waarin je slordig met je ontharingsritueel kon omspringen. De lengte van de zomen gaan de hoogte in, hoog tijd om je van kruin tot kleine teen lenteklaar te maken. Je wintervacht te lijf gaan doe je zo.

1/

 

Tweezerman_Geranium_Slant_Tweezer
Pincet van Tweezerman - € 23,95

Een goed pincet is onmisbaar in de badkamer. Perfect om wenkbrauwen bij te werken of ontsierende haartjes te verwijderen.

2/

threading

Snel, vrij pijnloos en efficiënt. 'Threading' is dé manier om je wenkbrauwen vorm te geven of ongewenste haartjes van het gezicht te verwijderen. Bij deze van oorsprong Indiase ontharingstechniek maakt de schoonheidsspecialiste gebruik van katoenen draadjes om haartjes te epileren. Door de draaiende bewegingen van het touw worden meerdere haartjes tegelijkertijd en mét wortel verwijderd.

3/

Venus-Olaz-15-of-16
Venuz&Olaz Sugarberry - € 15,95

De zon komt piepen en die nieuwe zomerjurk mag voor het eerst uit de kast. Geen tijd voor een uitgebreid ontharingsritueel? Dan kan je steeds een beroep doen op het goede oude scheermesje. Douche in en klaar. Het nieuwe scheersysteem Venus&Olaz Sugarberry is de perfecte mix van ontharing en verzorging. De vijf hoogtechnologische scheermesjes verwijderen niet alleen feilloos alle haartjes maar ook de dode, droge huidcellen.

4/

hotwax

Some like it hot! Ontharen met hete was is voor troopers want op sommige plekken best pijnlijk (bikinilijn!). Het grote voordeel van ontharen met warme was is wel dat je weken haarvrij blijft.

www.yvesrocher.be

5/

Silk-épil 7 SkinSpa - € 189,99
Silk-épil 7 SkinSpa - € 189,99

Wie het ontharen liever niet aan een ander overlaat, kan de winterdons evengoed in eigen badkamer te lijf gaan. De SkiSpa van Braun is waterdicht en kan perfect in bad of onder de douche gebruikt worden. Last van een droge huid na het epileren? Vergeet dode huidcellen zeker niet van de benen te scrubben met de bijgeleverde exfoliërende draaikop.

6/

 

Derma Perfect Pro Precision van Calor - € 320,00
Derma Perfect Pro Precision van Calor - € 320,00

Genoeg van scheren, waxen of epileren? Dan is een permanent ontharingsstoestel met lichtflitstechnologie misschien iets voor jou. Door op gladgeschoren huid te 'flitsen' raken de haarzakjes beschadigd waardoor geen nieuwe haartjes kunnen groeien. Flitsen is pijnloos al is het (dure) apparaat niet voor de ongeduldigen onder ons weggelegd, het resultaat van de flitsessies is immers pas na enkele maanden merkbaar.