Kerstshopping: de beste beauty cadeauboxen voor onder de boom

Geüpdatet op 11 december 2023 door Lisa Aelvoet
Kerstshopping: de beste beauty cadeauboxen voor onder de boom

Op zoek naar het geknipte geschenk voor beautylovers? Geef een van deze cadeauboxen vol virale beautyproducten en luxueuze geuren cadeau!

Kerst is ongetwijfeld één van de hoogtepunten van het jaar voor iedereen die houdt van smeren en stiften: aftellen doe je met de leukste beauty adventskalenders en ook onder de kerstboom wachten schitterende geschenken in de vorm van yummy huidverzorging, heerlijke geuren en musthave make-up van labels klein en groot... . Pluspunt: vaak is zo'n schoonheidsbox een pak voordeliger!

Cadeauboxen onder de kerstboom

Deze selectie fijne cadeauboxen met een hoog selfcare-gehalte kunnen we eigenlijk allemaal wel gebruiken.

1. Christmas ornament giftset, Jo Malone bij de Bijenkorf, €36

Dit schattige peperkoekenhuisje vormt niet alleen een mooie toevoeging aan je boom maar bevat ook nog een heerlijk duo mini's:  een English Pear & Freesia cologne en een Wood Sage & Sea Salt handcrème. Sofia Richie approves!

cadeauboxen-Jo-Malone
Jo Malone

Shop hier

2. Almond & Flowers geschenkset, L'Occitane, €65,50

De prijs van de mooist uitziende cadeauboxen gaat dit jaar naar L'Occitane. Maar ook de inhoud van deze giftset van het Franse cultmerk doet dromen. Wat krijg je? Een Almond & Flowers doucheolie, badblokje, handcrème én melkconcentraat. Pure verwennerij in een doosje!

Cadeaubox-loccitane
L'Occitane

Shop hier

3. Susanne’s Home Spa collection, Susanne Kaufmann bij Zalando, €64,95

Een verwenpakket dat het ongeëvenaarde spagevoel van Susanne Kaufmann tot bij je thuis brengt. Perfect voor wie op zoek is naar een geschenk om lichaam en geest te verwennen. De cadeauset bevat lichaamsproducten en een hydraterend gezichtsmasker om de huid te voeden en te beschermen tijdens het winterseizoen.

Susanne-Kaufmann-cadeauboxen
Susanne Kaufmann

Shop hier

4. Singing in the rain verzorgingsbox van Rainpharma, €79,95

Om te geven of zelf te houden: deze verzorgingsbox van het Belgische Rainpharma maakt van elke douche een zalig wellnessmoment. Dankzij deze set van 100% plantaardige producten ga je met een kersvers doucheritueel het nieuwe jaar in. Schuif je klassieke verzorgingsproducten aan de kant en laat je overtuigen door de natuurlijke aanpak.

Rainpharma-cadeauboxen
Rainpharma

Shop hier

5. Discovery Set, Fugazzi, €45

De Discovery Set van Fugazzi bevat maar liefst 10 staaltjes van de populairste geuren van het merk. Van Sugardaddy tot Angel Dust en In Love With The Cocos: geef dit jaar keuzemogelijkheden cadeau. En het beste van al? Wanneer je eenmaal je signature geur hebt gevonden, krijg je via de Discovery Set €45 korting op je nieuwe parfum. Win-win!

Discovery-Set-Fugazzi
Fugazzi

Shop hier

6. Colonia cadeaubox, Acqua Di Parma, €147

Een tripje Italië zit er misschien niet in, maar Acqua Di Parma stopt de zon in een doosje om cadeau te geven aan iedereen die verlangt naar vakantie richting warmere oorden. De geschenkset bevat een eau de cologne, een douchegel en deodorant in de meest iconische geur van het merk, 'Colonia'.

Acqua-Di-Parma-cadeauboxen
Acqua Di Parma

Shop hier

7. Luminous Winter Wonders giftset, Moroccanoil via de Bijenkorf, €69

Schenk je secret santa dit jaar prachtige haar. Moroccanoil bundelt hun geweldige Moisture Repair shampoo en conditioner, Treatment en handcrème in een handige reistas. Ideaal voor onder de kerstboom!

Cadeauboxen-Moroccanoil
Moroccanoil

Shop hier

8. Dior Addict geschenkset, DIOR, €91

De Dior Addict geschenkset bevat vier iconische beautyproducten van het Franse merk in één schitterende geschenkverpakking. Met de Dior Addict Lip Glow lippenbalsem, Lip Maximizer lipgloss, Capture Totale anti-aging serum en Miss Dior Blooming Bouquet eau de toilette maak je werkelijk iedereen gelukkig.

Cadeauboxen-Dior
Dior

Shop hier

9. Honey Glow Icons giftset, Gisou, €88

Deze honingzoete cadeaubox van Gisou bevat drie bestsellers van het merk in reisformaat: het haarparfum, de haarolie en het haarmasker, alsook een full size lipolie.

Shop hier

10. Merry Must-Haves, M·A·C Cosmetics, €72

Nu is je kans om een van onze favoriete mascara's uit te testen in een voordelige kit met maar liefst vijf bestsellers. Behalve de virale M-A-C Stack Mascara bevat de box een rode lipstick in de tint Business Casual, oogschaduw in de kleur Mythology, een Fix+ spray en een mini Hyper Real Serumizer™ serum.

 

Shop hier

11. Benefiance Holiday Kit, Shiseido bij Douglas, €99,50

Een plezier om cadeau te geven, deze dromerige gezichtsverzorgingsset van Shiseido. De kit bevat een anti-rimpelcrème, cleanser, hydraterende lotion en anti-agingseru. het perfecte geschenk voor je skincare loving secret santa.

Shop hier

12. L’Interdit Christmas giftset, Givenchy, €107

Met de L'Interdit Christmas giftset van Givenchy geef jij Parijse chic cadeau. Behalve het heerlijk geurende eau de parfum bevat de box een mini lippenstift en mascara.

givenchy-cadaeuboxen
Givenchy

Shop hier

13. Premier Cru cadeaubox, Caudalie, €98,60

De Premier Cru set van Caudalie bevat twee gezichtscrèmes en een oogcrème die samen huidveroudering tegengaan. Het ideale cadeau voor je schoonmoeder of oudere zus!

Shop hier

14. Selection Quai Malaquais Discovery Set, Dries Van Noten bij de Bijenkorf, €35

Met deze ontdekkingsset van vijf geuren uit de Eau de Parfum collectie van Dries Van Noten maak je je secret santa meer dan blij. De prachtige flesjes weerspiegelen het ontwerp van de geuren in groot formaat en zien er très chique uit.

Shop hier

15. GET-A-OUAI verzorgingsset, OUAI bij de Bijenkorf, €34

Na de feesten kan ook je haardos een detox gebruiken. Deze haarverzorgingsset bevat een travel size diepreinigende Detox shampoo, exfoliërende Scalp & Body Scrub St. Barts, én glansversterkende haarolie. Misschien wel een van onze favoriete cadeauboxen van dit seizoen!

Shop hier

16. Tata’s Daily Essentials, Tata Harper bij Rheine, €86

De Tata's Daily Essentials set bevat alle essentials voor je gezichtsverzorgingsroutine: een reiniger, dagcrème, oogcrème, serum, gezichtsmasker en meer. En dat aan een lekker voordelige prijs. Run, don't walk!

 

Shop hier

17. The Prodigieux Collection Set, Nuxe, €31,58

Het Franse Nuxe verwierf zijn cultstatus dankzij de iconische olie Huile Prodigieuse. Deze komt voor de feesten in een fijne geschenkset samen met een doucheolie, geurkaars en parfum.

Shop hier