GETEST: Fuzzy Coat nagellak van Sally Hansen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
GETEST: Fuzzy Coat nagellak van Sally Hansen

vernis

Noem het nail art voor dummies, lakken voor luierikken of gewoon een mooi gevalletje van ‘minimale input – maximaal resultaat’. Met de nieuwe Fuzzy Coat nagellak van Sally Hansen heb je in een handomdraai opvallende, vrolijke en trendy nagels. Confetti op je nagels want de zomer is een feest!

‘Mag het wat meer zijn?’ De wereld van nagellakjes en nail art antwoordde volmondig: ‘ja!’. Sinds enkele seizoenen krijgen egale nagellakjes het gezelschap van flesjes gevuld met glitters, confetti,  pareltjes en pailletten in verschillende vormen.

FuzzyCoat

Laatste nieuwkomer zijn de lakjes met het zogeheten ‘pluimpjeseffect’. Deze transparante nagellakken zitten vol kleine rechthoekvormige confetti’s die zowel in het flesje als op de nagel een faux vereneffect creëren.

Wij testten de Fuzzy Coat nagellak (All Yarned Up) met vezelstructuur van Sally Hansen.

FuzzyCoat2

WE LIKE

•    het principe: minimale input, maximaal resultaat. Twee laagjes lakken, meer is er niet aan.
•    Een basiskleur kan, maar is niet nodig.
•    Secuur lakken hoeft niet. Een beetje morsen kan geen kwaad en je manicure is niet naar de knoppen als je tijdens de droogtijd ergens tegenaan loopt.
•    Ruim aanbod. De Feather Collectie van Sally Hansen bestaat uit maar liefst acht vezelstructuren met verschillende kleurtjes.
•    De prijs. Per flesje betaal je 11,99 euro.

NADEEL
•    Het goedje verwijderen. Net zoals bij andere nagellakjes met glitters of pailletten moet je stevig schrobben om je nagels weer brandschoon te krijgen.

De Fuzzy Coat collectie is vanaf augustus exclusief verkrijgbaar bij Planet Parfum.