Juicy Couture lanceert make-uplijn

Geüpdatet op 8 mei 2019 door ELLE België
Juicy Couture lanceert make-uplijn

Het Amerikaanse kledingmerk Juicy Couture brengt na de joggingpakken nu ook een make-upcollectie op de markt.

Iedereen die opgroeide in de nillies kent de fluwelen huispakken van Juicy Couture wel. Anno 2005 was het iconische trainingspak het dagelijks uniform voor Paris Hilton en andere 00's IT-girls. Het cultmerk doet zijn naam weer herleven met de lancering van een eerste make-uplijn.

Paris hilton, Juicy Couture, make-uplijn
Paris Hilton in Juicy Couture

Juicy Couture is geen onbekende in de beautywereld. Twaalf jaar geleden lanceerde het Amerikaanse label een eerste parfum 'Oui'. Hoewel het merk in de vroege jaren 2000 niet uit het straatbeeld weg te denken was, moest het de afgelopen jaren flink aan populariteit inboeten. In 2014 sloten alle winkels op Amerikaanse bodem de deuren. Toch maakte het label de afgelopen jaren een comeback met dank aan nieuwe fans zoals Kylie Jenner en de bijzondere samenwerking met het Franse modelabel Vêtements.

De make-uplijn is helemaal zoals je van Juicy mag verwachten: speels, kleurrijk en met heel veel glitter. De lijn bestaat uit een oogschaduwpalette, lippenstiftten in verschillende kleuren, eyeliner en - hoe kan het ook anders bij een nillies merk - lipgloss.

De hele collectie is beschikbaar op de website: www.juicycouturebeauty.com.