Dit zijn de must read biografieën van het moment

Geüpdatet op 2 oktober 2018 door Laure Vandendaele
Dit zijn de must read biografieën van het moment

Drie straffe vrouwen, drie nieuwe biografieën. Deze openhartige boeken zijn het ideale leesvoer voor een druilerige dag in de zetel. Dekentje en warme chocomelk optioneel.

De één behoort tot de top van het modellenwereldje, de andere heeft een aantal wereldhits op haar naam en de derde is een actrice turned Instgram storyteller extraordinaire. Ze bewandelden uiteenlopende paden maar hebben één ding alvast met elkaar gemeen: nog voor ze de kaap van 40 bereikt hebben, brengen ze een openhartige biografie uit.
Welkom in de levens van Gisele Bündchen, Lily Allen en Busy Philipps.

Gisele Bündchen

biografie gisele bündchen

Voor de buitenwereld lijkt het alsof Gisele Bündchen het helemaal voor mekaar heeft. De Braziliaanse schone is een van 's werelds meest beroemde (en best betaalde) modellen, is gelukkig getrouwd met American football-speler Tom Brady en heeft twee gezonde kinderen. Toch blijkt uit haar nieuwe biografie (dat ze zelf liever een 'dagboek' noemt) dat het leven van de 38-jarige niet altijd van een leien dakje liep. Zo kampte ze met angstaanvallen en zelfs zelfmoordgedachten, waren er periodes waarin ze teveel dronk en was ze na de geboorte van haar tweede kind niet langer tevreden over haar lichaam. Bündchen deelt dat ze een borstcorrectie onderging om haar zelfvertrouwen weer op te krikken, een beslissing waar ze bij het ontwaken al spijt van had.

Lessons My Path to A Meaningful Life van Gisele Bündchen, € 21,99

1/

Lily Allen

lily allen biografie

Met haar 34 jaar lijkt Lily Allen jong om een biografie uit te brengen, maar de Britse zangeres heeft er niet bepaald een standaard parcours opzitten. Ze werd al op jonge leeftijd opgeslokt in het wereldje van sex, drugs en rock-'n-roll, kampte met eetproblemen, stemmingswisselingen en kreeg een scheiding en een miskraam te verwerken. In 'My Thought Exactly' werpt Allen haar licht op de verhalen waar roddelkranten en tabloids de afgelopen jaren van smulden. Allen gaat geen gevoelig onderwerp uit de weg, zo vertelt de zangeres dat ze vrouwelijke prostituees betaalde om met haar te slapen en een avontuurtje beleefde met Liam Gallagher wanneer die nog getrouwd was met All Saints-zangeres Nicole Appleton.

My Thoughts Exactly van Lily Allen, € 17,99

2/

Busy Philipps

busy philips biografie

Je kent haar misschien nog als Audrey uit de televisieserie 'Dawson's Creek' maar vandaag verdient Busy Philipps vooral de kost als Instagramfenomeen. Haar openhartige Instagramstories zijn zodanig populair dat de New Yorker er zelfs een uitgebreid artikel aan weidde. In 'This Will Only Hurt a Little' deelt Philipps nooit eerder vertelde verhalen over haar acteercarrière die niet altijd even vlot verliep, liefdesleven en seksueel misbruik. De biografie is eerlijk, grappig en wispelturig, net als Busy zelf.

LEES HIER alles over LEKfit, de favoriete workout van Busy Philipps

This Will Only Hurt a Little van Busy Philipps, € 16,99

3/

En verder...

werkt ook onze favoriete bosman Justin Timberlake aan een biografie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Doing work... on my book. Pre-order in the link up top. #Hindsight

Een bericht gedeeld door Justin Timberlake (@justintimberlake) op

En ja Jessica, wij zijn ook onder de indruk van JT's big...brain!