H&M lanceert vroeger dan verwacht haar Conscious Collection en wij willen er alles van hebben

Geüpdatet op 10 september 2018 door Isabelle
H&M lanceert vroeger dan verwacht haar Conscious Collection en wij willen er alles van hebben

Oud en nieuw komen samen in H&M’s meest recente Conscious Collection, die voor de verandering eens in het najaar wordt gelanceerd. De prints zijn gebaseerd op een eeuwenoud wandtapijt, waar de materialen tot stand kwamen via hypermoderne technologieën.

Wat? H&M pakt iets vroeger dan verwacht uit met haar traditionele duurzame collectie en daar hoor je ons niet over klagen. Rijke prints, een prachtig herfstpallet (denk mosterdgeel, oud roze, koningsblauw) en dramatische silhouetten geven het najaar een feestelijke toets. Qua materiaal ligt de nadruk op gerecycleerd kasjmier en fluweel op basis van gerecupereerd polyester, maar we vinden ook het stilaan vertrouwde Econyl, organische zijde en statement stukken uit oude PET-flesjes terug. Naast prêt-a-porter ook een leuke reeks accessoires, waaronder een paar erg dramatische oorringen voor deze capsule. We like! De lijn zal enkel online verkocht worden, en dat vanaf 27 september. Ontdek hier de collectie en maak alvast je selectie:

Meer duurzame mode en lifestyle? Volg ons eco warrior board op Pinterest en ontdek hoe je het verschil kan maken! En voor de jonge mama's onder ons: deze ecologische babylabels zijn het ontdekken waard.