EXCLUSIEF: deze hete acteur is het nieuwe gezicht van Boss

Geüpdatet op 24 juni 2019 door Laure Vandendaele
EXCLUSIEF: deze hete acteur is het nieuwe gezicht van Boss

Je kent hem, zag hem vermoedelijk al in volle actie en komt hem binnenkort in zowat elk bushokje tegen. Wie? De Noord-Ierse knapperd en kersvers uithangbord van Boss.

Boss weet zijn parfumambassadeurs wel te kiezen. Na Ryan Reynolds, Chris Hemsworth en Gerard Butler mag nu ook Jamie Dornan zich een Boss geurambassadeur noemen. De 36-jarige acteur zal aan de zijde van Nederlands model Birgit Kos te zien zijn in de campagnes voor de twee nieuwe The Scent parfums die vanaf september in de winkel liggen. Als gesofisticeerde en zelfzekere man met verfijnde smaak belichaamt de charismatische Dornan als geen ander de kwaliteiten waar het merk voor staat. “Boss is verfijning, mannelijkheid en elegantie. Daarom vind ik het fantastisch om nu deel uit te maken van de BOSS-familie als de nieuwe geurambassadeur," aldus Dornan.

boss the scent jamie dornan parfum
Jamie Dornan en model Birgit Kos

Gevierd acteur

De gevierde acteur Jamie Dornan speelt dit najaar in een aantal high-profile projecten, zoals Otto Bathurst’s “Robin Hood: Origins,” Sacha Gervasi’s HBO-film “My Dinner with Herve” en Matthew Heineman’s film “A Private War.”

The Scent van Boss (voor hem en haar) is vanaf oktober verkrijgbaar.

LEES OOK: 10 onweerstaanbare mannenparfums