Dit worden de nieuwe Charlie’s Angels

Gepubliceerd op 30 Juli 2018 door Isabelle Vander Heyde
Dit worden de nieuwe Charlie’s Angels

Lucy Liu, Drew Barrymore en Cameron Diaz krijgen waardige opvolgers. Het trio dat bijna twintig (!) jaar geleden in de huid van Charlie’s sexy privédetectives kroop, geeft het stokje door aan Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska.

Wat? Charlie’s Angels krijgt voor de tweede keer sinds haar ontstaan een reboot. De TV-reeks uit 1976 met Farrah Fawcett, Jaclyn Smith en Kate Jackson in de hoofdrollen, werd in 2000 een eerste keer naar een film vertaald met Cameron Diaz en co. Enkele jaren later deden ze dat kunstje nog eens over met de vervolgprent Full Throttle.

Vandaag lijkt de tijd rijp voor een tweede reboot: actrice en regisseur Elizabeth Banks zet haar schouders onder het project, dat gepland staat voor het voorjaar van 2019. Banks zelf zal tussenpersoon Bosley vertolken, terwijl Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska de hoofdrollen wegkaapten.

Wie? Stewart behoeft geen introductie meer en Naomi Scott brak in 2017 door als roze Power Ranger in de gelijknamige film. Straks zie je haar straks ook als prinses Jasmine aan het werk in Disney’s Aladin remake

Dit worden de nieuwe Charlie's Angels - 1

Dit worden de nieuwe Charlie's Angels - 3

Ella Balinska, een Britse TV-actrice, is de minst bekende van de drie, maar zal ons vast ook aangenaam verrassen.

Dit worden de nieuwe Charlie's Angels - 5

Wie de bad guys of girls zal vertolken, blijft voorlopig onbekend.