Ariana Grande, Lana Del Rey en Miley Cyrus samen in Charlie’s Angels soundtrack

Gepubliceerd op 28 juni 2019 door Lore Ginneberge
Ariana Grande, Lana Del Rey en Miley Cyrus samen in Charlie’s Angels soundtrack

De Charlie's Angels reboot komt er bijna aan en het lijkt of Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska vergezeld worden door een tweede reeks powervrouwen. 

Het is alweer twintig jaar geleden dat Lucy Liu, Drew Barrymore en Cameron Diaz in de huid kropen van Charlie's sexy spionnen. Ook deze versie was trouwens een remake, want de OG Angels zijn Farrah Fawcett, Jaclyn Smith en Kate Jackson in de gelijknamige tv-serie uit 1976. 

Charlie's Angels

Dit jaar lijkt de tijd rijp voor een tweede reboot: actrice en regisseur Elizabeth Banks zet haar schouders onder het project, dat gepland staat voor november 2019. Banks zelf zal tussenpersoon Bosley vertolken, terwijl Kristen, Naomi en Ella de hoofdrollen op zich nemen.

Behalve deze geweldige actrices krijgen we nog meer leuks te zien (en horen). Gisteren werd de eerste officiële trailer gedropt, en wat blijkt? De geruchten kloppen: niemand minder dan Lana Del Rey, Miley Cyrus én Ariana Grande vertolken de soundtrack. Je kon al een heel klein fragmentje beluisteren op het Instagramaccount van deze popsterren en nu dus ook in de trailer. Ariana Grande neemt bovendien de taak van executive producer op zich voor de soundtrack, kan ze dat ook weer van haar bucket list afvinken...

De vergelijking wordt al snel gemaakt met de zangeressen van de vorige soundtrack, Kelly, Michelle en Beyoncé. Moeten we Miley, Ariana en Lana nu zien als de moderne Destiny's Child? Wij zijn alvast fan van deze zes sterke vrouwen én de ogenschijnlijk feministischere versie van de film.

Oh en ook nog: Noah Centineo blijkt een rolletje te spelen. Het kan niet op.

Meer filmnieuws: Wie is Elizabeth Debicki, winnares van de Women In Film Award?