Alexa Chung showt collectie op de London Fashion Week

Gepubliceerd op 19 juli 2018 door Maxine Detaellenaere
Alexa Chung showt collectie op de London Fashion Week

It-girl turned modeontwerper Alexa Chung gaat voor het eerst haar collectie tonen op de London Fashion week in september.

Chung staat al langer bekend om haar stijlgevoel dat het midden houdt tussen Londense cool en Franse je-ne-sais-quoi. Het model was de laatste jaren dan ook een graag gezien gezicht voor bekende merken als Mulberry, Longchamps, L'Oreal, Lacoste en Superga. In 2017 waagde ze de sprong richting ontwerptafel met een collectie geïnspireerd door haar eigen kleerkast, en met succes.

Nu vindt de Britse schone de tijd rijp om met haar eponieme label Alexa Chung deel te nemen aan de modeweken. Komende september zet ze met het merk haar eerste stapjes op de catwalk met de lente/zomercollectie 2019.

Chung is niet de enige klinkende naam die ervoor kiest om komende modeweek in Londen te showen. Ook landgenote Victoria Beckham keert terug naar de Britse hoofdstad om de tiende verjaardag van haar label te vieren.

Benieuwd wat we mogen verwachten van Chungs maiden voyage op de catwalk? Wij zetten de 20 meest inspirerende looks van La Chung op een rijtje:

Lees ook 'De it-bags van de sterren' en 'Zo is het om Victoria Beckham te ontmoeten'.