De wonderzalf die je deze zomer overal meeneemt

Geüpdatet op 25 juni 2018 door ELLE Partner
De wonderzalf die je deze zomer overal meeneemt

"Vakantieeeeee... en ik denk nergens meer aan!"...  Behalve aan mijn tube wonderzalf die voor (bijna) alles goed is!

GEÏRRITEERDE HUID? DE OPLOSSING!

Als er één product is dat je deze zomer zeker in je tas moet stoppen, is het wel de legendarische tube Homeoplasmine. Al generaties lang verzacht deze uiterst veelzijdige homeopathische zalf de kwaaltjes van klein en groot.

Een blaar door je nieuwe sandalen? Hier en daar een schaafwondje (als "aandenken" aan die selfie van het jaar bovenop de rotsen, uitkijkend over de Egeïsche zee)? Roodheid, een oppervlakkige brandwond, een irritatie, kloofjes? Homeoplasmine kalmeert en verzacht de kleine zomerkwaaltjes! Niet omdat we in de zomer onhandiger zijn, maar vooral omdat onze huid dan meer blootgesteld is... in dat gebloemde jurkje dat alle hoofden doet draaien!

Wist je trouwens dat heel wat fashionistas dol zijn op deze zalf? Sommigen denken zelfs dat je er jong van blijft! Zonder nog maar te spreken over al diegenen die ze gebruiken als een herstellende lippenbalsem, om weerbarstige wenkbrauwen mee te temmen tijdens een fotoshoot of om hun oogleden op te frissen voordat ze naar een feestje gaan!  Wedden dat ze niet allemaal de moeite hebben genomen om de bijsluiter te lezen?!

Gebruik 

  1. De huid reinigen met water en (milde) zeep.
  2. Homeoplasmine® aanbrengen om ze te kalmeren en te verzachten.
  3. Indien nodig opnieuw aanbrengen (1 tot 3 keer per dag).

    Homeoplasmine is een geneesmiddel dat te koop is in de apotheek. De zalf is ook geschikt voor kinderen vanaf 30 maanden.22