ELLE vond de mooiste smile van het land

Gepubliceerd op 6 juni 2018 door ELLE Partner Foto’s: Lalo Gonzalez & Eva De Gols
ELLE vond de mooiste smile van het land

Belgische ambassadrices voor Colgate vinden met een prachtige, trendy uitstraling en betoverende glimlach? Laat dat maar aan ons over!

We organiseerden een heuse ELLE-casting in het JAM Hotel in Brussel en kozen met de hulp van modefotografen, stylisten en ervaren modellen drie wondermooie dames uit maar liefst 200 ELLE-lezeressen.

Deze drie knappe kopjes met parelwitte tanden verkozen we tot ambassadrice van Colgate en stonden voor de lens van de ELLE-fotografen.

colgate casting ambassadrice farrah zarioh victoria crassaerts xandra bleyten lalo gonzalez eva de gols

Farrah Zarioh
22 jaar, Antwerpen.colgate casting ambassadrice farrah zarioh victoria crassaerts xandra bleyten lalo gonzalez eva de gols“Ik ga door het leven met een smile en kan op ieders gezicht een glimlach toveren. Ik word helemaal vrolijk van deze fotoshoot, ik had niet verwacht dat het zo vlot zou gaan!”

Victoria Crassaerts
20 jaar, Waterloo.colgate casting ambassadrice farrah zarioh victoria crassaerts xandra bleyten lalo gonzalez eva de gols
“Ik krijg soms te horen dat ik een mooie glimlach heb en ik droom er al lang van model te worden. Toen ik me ging voorstellen aan een modellenbureau, kreeg ik helaas te horen dat ik de juiste maten niet heb. Het is voor mij dus een droom die uitkomt om in ELLE te staan.”

Xandra Bleyen
21 jaar, Lummen.colgate casting ambassadrice farrah zarioh victoria crassaerts xandra bleyten lalo gonzalez eva de gols
“Ze noemen mij ‘tandpastasmile’ en ‘Miss Colgate’. Ik kon dus niet anders dan deelnemen aan deze casting! (lacht) Ik doe af en toe modellenmerk, maar word nooit gecast voor een shoot waarin ik mag lachen. Ik vind het super eens iets anders te mogen doen.”

 

Bekijk hieronder beelden van de grote ELLE-casting.