ZIEN: Chanels indrukwekkende en star studded cruise collection 2019

Gepubliceerd op 4 mei 2018 door Maxine Detaellenaere
ZIEN: Chanels indrukwekkende en star studded cruise collection 2019

Als Herr Karl iets doet, dan doet hij het goed. Na supermarkten, casino's en complete wouden nagebouwd te hebben, koos Chanel voor hun laatste resort collectie het ruime sop en voer een complete replica van een cruiseschip binnen in het Grand Palais.

Chanel zocht het dit keer niet te ver qua inspiratie en koos heel toepasselijk voor een cruise-thema. Het decor van de resort collectie 2019 bestond uit een imposante boot die La Pausa werd gedoopt, naar het buitenverblijf van stichtster Coco Chanel aan de Côte d'Azur.

De Franse Rivièra bleek dan ook de rode draad doorheen de collectie. De wit-blauw combo en streepmotieven voerden de boventoon en baretten waren alomtegenwoordig. Ook millennial pink blijkt nog niet passé want de it-kleur van de voorbije jaren was er ook ditmaal bij. Eén accessoire waarvan we nog niet overtuigd zijn: de witte panty's die de ranke benen van de modellen sierden. Really, Karl...?

Zoals gewoonlijk draafden ook heel wat bekende gezichten op voor het evenement. Chanel-gezichten Lily-Rose Depp en Kristen stewart waren van de partij, maar ook actrice Margot Robbie was haar prachtige zelve in een sixties mini-jurkje.

Op de catwalk zelf spotten we dan weer twee wereldberoemde zusjes: Gigi en Bella Hadid verschenen ten tonele, naast onder meer Victoria's Secret-engel Stella Maxwell.