Zo vierde golden girl Gigi Hadid haar bijzondere b-day

Gepubliceerd op 25 april 2018 door Maxine Detaellenaere
Zo vierde golden girl Gigi Hadid haar bijzondere b-day

Benieuwd naar hoe het verjaardagsfeestje van een wereldberoemd model en it-girl eraan toegaat? Zo zag Gigi Hadids bijzondere b-day eruit:

Model Gigi Hadid werd 23 op 23 april en zo'n speciale verjaardag, dat moet natuurlijk groots gevierd worden. De jarige ging lekker decadent met als thema alles, alles, alles in het goud. Gigi nodigde natuurlijk ook haar besties uit, wat resulteerde in celebs, modellen en it-girls bij de vleet.

De outfit

Voor de bijzondere gelegenheid koos Gigi voor een total look: een gouden, strapless mini-jurkje met matching oogschaduw. Zus Bella hield het iets bescheidener maar knalde toch behoorlijk in een panterjurk met geborduurde gouden bloemen.

 

De locatie

Het feestje ging door in de Brooklyn Heights Social Club, die deel uitmaakt van het poepchique Hotel Brooklyn Bridge. Wij geven haar geen ongelijk, het zag er schitterend uit. Bovendien was er ook een photo booth mét aangepaste Instagram-filter.

 

De bloemen

Bij een verjaardag horen uiteraard bloemen, maar als je een wereldberoemd model bent, hou je het natuurlijk niet bij een bescheiden boeketje. Nee, je laat je naam in bloemen schrijven, like a boss.

De cadeaus

Wat er allemaal in de geschenkjes zat die Gigi mocht uitpakken, dat zullen we wellicht nooit weten. Maar zus Bella koos wel voor een bijpassend papiertje om haar cadeau in te verpakken.

De taart

Geen verjaardagsfeest zonder taart! Modellen moeten normaliter op hun lijn letten, maar iets zegt ons dat Gigi met veel smaak haar tanden in deze birthday cake zette. Zus Bella liet er zo te zien ook geen gras over groeien.

De throwback

Op een b-day mag een mens al eens nostalgisch worden, tijd dus voor een #tb dacht Bella. Ze postte deze ongelofelijk schattige kiekjes van de piepjonge zusjes Hadid.

https://instagram.com/p/Bh7UkDrnCqW/?taken-by=bellahadid

De gastenlijst

Heel wat schoon volk kwam over de vloer tijdens Gigi's verjaardag. Cara Delevigne, Martha Hunt, Olivia Culpo, Lily Aldridge, Hailey Baldwin, Joan Smalls... allen kwamen ze met plezier de jarige drie dikke zoenen geven.

De afwezigen

Opvallende aanwezigen waren Gigi's ex Zayn Malik en bestie Kendall Jenner. Al liet die laatste via social media weten dat ze haar blonde vriendin heel erg mistte.