Celeb break-up: Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar

Geüpdatet op 31 mei 2019 door Maxine Detaellenaere
Celeb break-up: Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar

Gigi Hadid en Zayn Malik gaan na twee jaar elk hun eigen weg. Dat lieten de sterren gisteren weten via een officiële verklaring op social media.

Het heeft niet mogen zijn voor de twee tortelduifjes. Gisterenavond liet de zanger op Twitter weten dat er een einde was gekomen aan zijn relatie met het wereldberoemde model. "Gigi en ik hadden een enorm betekenisvolle, liefdevolle en leuke relatie en ik heb heel veel respect en adoratie voor Gigi als een vrouw en een vriend. Ze heeft zo'n ongelofelijke ziel. Ik ben al onze fans dankbaar om deze moeilijke beslissing en onze privacy te respecteren op dit moment, we hoopten dat het nieuws eerst van ons kwam. We houden van jullie allemaal.", aldus Malik.

Ook Gigi koos voor Twitter om uitleg te geven over haar recente split. "Verklaringen over een relatiebreuk lijken vaak onpersoonlijk omdat er eigenlijk geen manier is om in woorden uit te drukken wat twee mensen ervaren tijdens meerdere jaren... niet enkel in hun relatie, maar ook algemeen in het leven. Ik zal altijd dankbaar blijven voor de liefde, tijd, en levenslessen die Z en ik deelden. Ik wens hem enkel het beste toe en zal hem blijven steunen als een vriend voor wie ik enorm veel respect en liefde heb. Wat de toekomst betreft, wat voorbestemd is, zal gebeuren."

Een specifieke reden voor het einde van relatie gaven de exen niet, maar volgens geruchten zouden de extreem drukke agenda's er voor iets tussen zitten. Al bij al hielden Gigi en Zayn hun breuk erg netjes, een 'trend' die lijkt gezet sinds Gwyneth Paltrow in 2014 besloot om te 'conscious uncouplen' van Coldplay-frontman Chris Martin. Ook deze beroemde ex-stelletjes kozen voor de high road.

Classy break-ups: