Festival highlights: Dit was het laatste weekend van Coachella

Gepubliceerd op 23 april 2018 door Maxine Detaellenaere
Festival highlights: Dit was het laatste weekend van Coachella

Net zo genoten van een heerlijk zonnig weekend als de celebs op Coachella? Wij geven je alle hoogtepunten van het tweede festivalweekend.

Beyoncé zette net als vorig weekend weer een fantastisch optreden neer, al verliep het dit keer minder vlekkeloos. Want toen ze samen met zus Solange op het podium haar booty stond te shaken, vielen de Knowles' tijdens een ingewikkelde dansmove pardoes op de grond. Het bewijs dat zelfs Queen B. ook maar een mens is.

Festival highlights: Dit was het laatste weekend van Coachella - 1

 

Maar zij waren niet de enige beroemde zussen die de handen in elkaar sloegen dit weekend. Kylie Jenner en Kourtney Kardashian vierden de lancering van hun make-up samenwerking Kourt x Kylie met een A-list feestje tijdens het festival. De zussen creëerden drie mini-paletten en drie lipglosses die vanaf 24 april beschikbaar zijn.

https://instagram.com/p/BhusH5Eg5pb/?taken-by=kyliejenner

Ook Cupido stond blijkbaar op de gastenlijst, want it-girl Kendall Jenner kon het naar het schijnt wel heel goed vinden met de negenendertigjarige dj Diplo. Ook al zou het model samen zijn met basketter Blake Griffin, toch zou ze het flirten niet kunnen laten hebben met de muzikant.

https://instagram.com/p/BhzXg_FgaAD/?taken-by=kendalljenner

Ook het onverwachte overlijden van dj Avicii werd door verschillende artiesten herdacht. Zo eindigde de Noorse dj Kygo zijn set met Avicii's Without You en met deze mooie woorden: "Avicii was mijn grootste muzikale inspiratie en de reden waarom ik ben begonnen met het maken van elektronische muziek. Dus ik denk dat ik vanavond niet op dit podium had gestaan zonder hem. Ik weet dat hij ook miljoenen andere muziekproducenten heeft geïnspireerd."

Popzangeres Ariana Grande maakte ook haar opwachting tijdens Kygo's optreden en verraste het publiek met een gloednieuwe single No Tears Left To Cry, slechts enkele uren nadat ze het lied had uitgebracht.