Dankzij deze beautyproducten heb je niet langer een excuus om niet te sporten

Gepubliceerd op 11 april 2018 door Laure Vandendaele
Dankzij  deze beautyproducten heb je niet langer een excuus om niet te sporten

Want nadien kan je zonder uitgelopen mascara of rood aangelopen zweethoofd op een terrasje gaan zitten.

Het is nooit wetenschappelijk bewezen maar wij geloven erin: een mooi sportoutfit zet aan tot bewegen. Voeg daar een make-uplijn aan toe die zelfs de meest intenst HIT-training overleeft en we zijn niet uit de sportschool weg te slaan. Kinda. PS. de producten van Clinique Fit staan ook heel mooi bij wie liever op een terrasje zit.

Athleisure

Nu het sociaal aanvaard is om onze legging na het sporten ook op straat aan te houden, mag het weinig verrassen dat ook sporten met make-up niet langer uit den boze is. Al wie na een uurtje spinnen de eyeliner van de kin moet vegen, weet dat sport en make-up nochtans moeilijk verenigbaar zijn. De combinatie vloekt, net zoals olie en water, jeans en leggings (R.I.P. de ‘ jegging’). Bovendien ziet een te zwaar opgemaakt gezicht er in de lokale fitness vaak niet uit. Of dat was zo voor het hele athleisure-stijltje uit het buitenland kwam overgewaaid. Plots werd het aanvaardbaar, zelfs hip om in een yogabroek te lunchen, ook al had je die dag geen enkele zonnegroet uitgevoerd.

LEES OOK: dit is de ultieme make-up voor fit girls

Onder het motto: 'Life's a marathon, look good running it!' lanceert een Clinique met Clinique Fit een nieuwe op sport geïnspireerde, goed presterende skincare en make-up die lang houdt. Deze kleine collectie verzorgings- en make-upproducten werd speciaal ontworpen voor vrouwen met een actieve levensstijl en bevat o.a. een langhoudende foundation en mascara, een matterende crème en een poeder dat glimmen tegengaat en roodheden camoufleert. Haal je sportschoenen maar uit de kast, want daar gaat je laatste excuus.

 

 

Nu verkrijgbaar via Clinique.be en Parfuma.be