More is more: pimp je outfit met bling bling gespen

Geüpdatet op 31 mei 2019 door Anabel Mier Garcia en Maxine Detaellenaere
More is more: pimp je outfit met bling bling gespen

Sober is saai! Daarom kiezen we deze lente voluit voor gespen met strass om onze looks een glitterende kirakira-upgrade te geven. Op je schoenen of op je tas, met dit schitterende accent loop je nergens onopvallend voorbij. Bling? Ja, maar toch altijd chic.

Het doet er niet toe of je nu kiest voor rond of vierkant, zolang je gesp maar glanst. Meer zelfs, hoe opvallender, hoe meer on trend je dit seizoen bent. Waar dit soort decoratie vroeger enkel de voeten van de aristocratie sierde, zien we dit seizoen glinsterende gespen in de collecties van vele grote modehuizen.

Herinner je je trouwens nog het huwelijksaanzoek van Mr. Big? In plaats van een ring koos hij voor een kobaltblauwe pump mét bling bling gesp om Carrie ten huwelijk te vragen. Geen wonder dat ze onmiddellijk 'ja' zei...

Something New GIF - Find & Share on GIPHY

Labels als Roger Vivier en Manolo Blahnik, Carrie's lievelingsmerk, maakten van de decoratieve gesp hun kenmerk. De gesp is dan ook chic en tijdloos, maar ook helemaal van nu. Zo kreeg deze versiering een hoofdrol in de lente-zomercollectie 2018 van het Italiaanse Miu Miu. Je vindt de gesp terug op schoenen, tassen, riemen en zelfs juwelen, onmogelijk om haar dit seizoen niet tegen te komen.

It-girl en grote-zus-van, Poppy Delevingne kiest voor pure elegantie in een nachtblauw velours kleed met dramatische pumps versierd met een strass-gesp.

https://instagram.com/p/BfT36jDASgw/?utm_source=ig_embed

Model Joan Smalls gaat dan weer de andere richting uit met een casual interpretatie. Ze draagt sneakers afgezet met een blinkende gesp samen met een grijze, cropped jeans en een eenvoudige witte bloes.

Ben je ondertussen ook helemaal verknocht aan de bling bling gesp? Goed nieuws, je vindt haar niet enkel bij dure luxemerken, maar ook aan zachte prijsjes.

Wij selecteerden 10 exemplaren die ons helemaal hebberig maken: