Smeuïge chocolade-hazelnootkoffie

Geüpdatet op 30 april 2019 Druk het recept af door ELLE België
  • Dessert
  • 30 mn
  • 4 kopjes
  • Easy
Smeuïge chocolade-hazelnootkoffie©bettycrocker.com

Kan jij niet zonder je koffiepauze om 4 uur? Probeer eens deze chocolade-hazelnootkoffie uit. Hemels!

Ingrediënten

  • Een half kopje opgeklopte room
  • 2 theelepels poedersuiker
  • 1/8 theelepel amandelextract
  • 4 bolletjes chocolade-ijs
  • 4 kopjes sterke, hete koffie
  • Optioneel: geroosterde amandelschilfers of chocoladedruppels.

Bereiding

  1. Mix de room, poedersuiker en amandelextract met een elektrische mixer op de hoogste stand totdat je een stijf mengsel hebt.
  2. Doe 1 bolletje chocolade-ijs in elk van de 4 kopjes. Giet de koffie eroverheen en werk af met slagroom. Versier eventueel met wat geroosterde amandelschilfers of chocoladedruppels. Dien onmiddellijk op.

Bron: www.bettycrocker.com

Liever koffie-chocoladetruffels? Klik hier voor een overheerlijk raw food recept.

Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor