10 Queen Lizzie hebbedingen om het nieuwe stijlicoon te vieren

Gepubliceerd op 26 februari 2018 door Maxine Detaellenaere
10 Queen Lizzie hebbedingen om het nieuwe stijlicoon te vieren

Tijdens de voorbije London Fashion Week werden Anna Wintour & co geflankeerd door niemand minder dan Queen Elizabeth II. De royal overhandigde ontwerper Richard Quinn een award en bracht zo een mooie hommage aan de Britse modewereld.

De koningin tekende present om de jonge ontwerper de allereerste Queen Elizabeth II Award for British Design te overhandigen. Deze onderscheiding werd in het leven geroepen door de British Fashion Council. Dat het staatshoofd de modeprijs kwam uitreiken is toch wel opvallend. Ze eerde Quinn met de volgende woorden:

"Van het tweed uit de Hebriden tot het kant van Nottingham en uiteraard ook Carnaby Street, onze mode-industrie staat al jarenlang bekend voor haar uitmuntend vakmanschap. Bovendien blijft de sector stoffen van wereldklasse en geavanceerde ontwerpen vervaardigen. Ik wil deze prijs geven aan nieuw, jong talent als eerbetoon aan de modebranche en als mijn erfgoed voor iedereen die heeft bijgedragen tot de Britse mode", aldus de royal.

Omdat we toch wel een boon hebben voor de kwieke negentiger verzamelden we de allerleukste hebbedingetjes van het immer elegante staatshoofd. #godsavethequeen

 

Shopping: