Bar Brut is de nieuwe dating hotspot van Antwerpen!

Geüpdatet op 26 februari 2018 door Jolien
Bar Brut is de nieuwe dating hotspot van Antwerpen!

Heb jij binnenkort een romantisch afspraakje op de planning staan? Dan is deze splinternieuwe bar the place to be voor een geslaagde avond! 

Oh yeah, afgelopen weekend ging je op versiertoer en wist je een date te scoren. Na wat over en weer sturen, proberen jullie een plekje te vinden om elkaar beter te leren kennen. Jammer genoeg heb je geen enkel idee waar je met je vlam naartoe kan. Een first world problem is het niet, maar wel vervelend. Een uitje naar de bioscoop is kei cliché en mondt zelden of nooit uit in een goed gesprek, maar eerder in een (passionele) kus tijdens de aftiteling. Daarnaast mag de setting ook iets klassevoller zijn dan die bruine kroeg om de hoek. Je wil natuurlijk tonen dat je een classy lady bent. Te stijf moet het dan ook weer niet. Eigenlijk willen jullie elkaar gewoon leren kennen in een losse, stijlvolle omgeving. Een plek waar alles voor handen ligt om jullie avond een tien op tien te geven qua sfeer en gezelligheid! Wel, voor iedereen die op zoek is naar een dergelijke plek is er nu Bar Brut!

Bar Brut

Wie een bezoekje brengt aan Bar Brut bombardeert deze plek onmiddellijk tot één van z'n favoriete hotspots in Antwerpen. Er is voor ieder wat wils en ook de inrichting is een ware streling voor het oog. Je vindt hier zowel een assortiment aan speciaalbieren als een prachtige wijnkaart. Om het helemaal compleet te maken, kan je er ook smullen van verse hapjes in plaats van - met alle respect - 'een portie warm gemengd'. De losse sfeer die er heerst, maakt dat je je er onmiddellijk thuis én goed voelt. Wie een blauwtje loopt, mag gerust z'n verdriet wegdrinken aan de bar. Schiet Cupido raak? Dan nemen jullie een flesje van jullie favo wijn mee naar huis!

Praktisch

Bar Brut opent de deuren op 25 februari 2018 en is iedere dag open, behalve op woensdag. Neem je date, geliefde of vriendinnen mee naar deze gezellige plek en geniet er van een topavond!

Londenstraat 3, 2000 Antwerpen

Psst, lees ook: Dit zijn onze favoriete coworking spaces in Antwerpen