HOTSPOT: Sessùn opent flagship store in Gent

Gepubliceerd op 3 januari 2018 door Laure Vandendaele
HOTSPOT: Sessùn opent flagship store in Gent

Het Franse modelabel Sessùn opent deze week officieel de deuren van een nieuwe winkel in Gent.

Na Belgische filialen op de Kolenmarkt in Brussel en in de Lombardenvest in Antwerpen, opent Sessùn een derde eigen boetiek in Gent. Het label uit Marseille is hiermee aan zijn dertiende flagship store toe, na meerdere winkels in Parijs, Aix-en-Provence, Avignon, Bordeaux, Lille, Marseille, Toulouse en Berlijn. Deze week opent Sessùn officieel de deuren in de Brabantdam. Nét op tijd voor de koopjesperiode dus. Hoe je zonder al te veel kleerscheuren je favoriete stukken scoort, lees je hier.

Jasje, € 230

Het prêt-à-porterlabel van Emma François staat sinds jaar en dag voor een stijlvolle maar bovenal ongedwongen look, opende in 2012 een eerste eigen boetiek in België. Het label uit Marseille koos voor een eigen uitvalsbasis op de Brusselse Kolenmarkt. Vorig jaar kwam daar Antwerpen bij en dit jaar is Gent aan de beurt. ‘Wat gestaag groeit, groeit beter’ is het credo van Emma François.

Gemoedelijk pand

Emma François koos voor een gemoedelijk pand in de Brabantdam in centrum Gent. ‘Dit pand vind ik perfect op maat van Sessùn: niet te groot, met voldoende karakter, in een straat die bevolkt wordt door kleine boetieks en jonge merken’. Emma brengt in elke boetiek meer dan mode. Ze streeft steevast naar een breder lifestyleverhaal, met een zorgvuldig uitgekozen selectie van lifestyle- en interieuraccessoires.

Sessùn - Brabantdam 7, 9000 Gent

www.sessun.com