Pinspiration: de mooiste nail art voor oud en nieuw!

Gepubliceerd op 28 december 2017 door Maxine Detaellenaere
Pinspiration: de mooiste nail art voor oud en nieuw!

Waarom investeren in dure juwelen als je van je nagels echte pareltjes kan maken? We selecteerden de leukste nagellakideëen voor elk soort eindejaarsfeest!

Spendeer je 31 december met je familie, dan is nude een altijd aanrader. Maak je nagels net iets feestelijker dan tijdens het jaar met een gouden accent of een toefje glitter.

Hou je het romantisch met z'n tweetjes voor het haardvuur, dan staat een (matte) dieprode kleur met glinsterend detail prachtig. Kijk voor een lippenstift in dezelfde, zwoele kleur. We garanderen je een héél leuk begin van het nieuwe jaar.

Tel je af naar middernacht met je vrienden tijdens een gezellige home party? Laat je innerlijke Monet helemaal los met een bloemmotief of grafische figuren. Zo oogst je gegarandeerd heel wat bewonderende blikken.

Ben je als onovertroffen queen of the dance floor van plan te feesten tot het tijd is voor koffie en croissants? Opvallende kleuren zijn een must. Voorzie je nagels ook zeker van een noodzakelijk laagje glitter of metallic feestslingers (voor de gevorderden onder ons).

Nog aan het twijfelen over je haar en make-up op D-Day? We've got you covered: