Londen w-eye? Ontdek hier wat er allemaal te beleven valt!

Geüpdatet op 11 januari 2019 door ELLE België
Londen w-eye? Ontdek hier wat er allemaal te beleven valt!

Het ELLE-team trok naar Londen en logeerde er in het Marriott Hotel County Hall, vlak naast The Londen Eye. Lees hier welke 5 activiteiten je zeker op je to-do lijstje moet zetten! 

1. Overnacht in het Marriott Hotel County Hall

Je mag van geluk spreken als je kan overnachten in het Marriott Hotel, een prachtig 5-sterren hotel in hartje Londen. Hoewel er in de bruisende stad zoveel te beleven valt, kan je evengoed een volledige dag in het hotel doorbrengen zonder je te vervelen. Een stevige work-out in de fitness, een frisse duik in het binnenzwembad, of zalig relaxen in de sauna, gevolgd door een English tea experience zoals de echte locals. Er is voor ieder wat wils!

Het ELLE-team dineerde in het Gillray's Steakhouse, het prachtige restaurant van het hotel, waar ze van een heerlijke grill-maaltijd genoten.

Het Gillrays Steakhouse:

Het Mariott Hotel by night:

Adres:

 London County Hall

Westminster Bridge Rd

Lambeth, London SE1 7PB

1/

2. Zet een piercing bij Maria Tash

Maria Tash liet zo'n 20 jaar geleden haar droom werkelijkheid worden met de start van haar eigen juwelenlabel. Ze opende haar eerste piercing en tattoo spa in New York en breidde later uit naar Londen met een boetiek in het luxe warenhuis Liberty. Je kan er terecht voor zowel  hypoallergene als kwaliteitsvolle juwelen met oog op comfort en design. Verschillende celebs zoals Beyoncé en Emma Watson zijn alvast fan. Ook het ELLE-team ging er langs voor een nieuwe piercing!

Inspiratie nodig?

 

Adres:

Liberty Plc

210-220 Regent St, Soho

London W1B 5AH

2/

3. Beleef de exclusieve champagne ervaring in The Londen eye

The Londen Eye laat bij iedereen wel een belletje rinkelen als het oogappeltje van Londen. Maar wisten jullie dat je tijdens de rit ook kan klinken met een glaasje champagne? Een prachtig uitzicht over de stad en wat bubbels geven je de kans om even te ontsnappen aan de drukte in de stad. Je kan een privé capsule huren voor maximum 25 personen, waar je bovendien wordt bediend door een persoonlijke steward.

Adres:

Lambeth

Londen SE1 7PB

Verenigd Koninkrijk

 

3/

4. Voorraadje aanleggen bij Selfridges en Harrods

Londen is magisch. Daar hebben Selfridges en Harrods zeker wat mee te maken! De befaamde warenhuizen lichten - letterlijk en figuurlijk - op in de Londense straten. Je vindt er alles wat je nodig hebt: van kledij tot overheerlijk snoepgoed. Selfridges en Harrods krijgt bezoek uit alle uithoeken van de wereld. Overtuigd?

Adres:

87-135 Brompton Rd, Knightsbridge

London SW1X 7XL

 

It’s official! We’re in full Christmas mode at Oxford Street #SelfridgesLondon #OXSTlightson

Een bericht gedeeld door Selfridges (@theofficialselfridges) op

Adres:

400 Oxford St, Marylebone

London W1A 1AB

4/

5. Dineer in een rooftop-iglo

Rooftopbars zijn niet alleen hot in de zomer, althans toch niet in Londen. De Coppa Club is een bar/restaurant met zicht op de Theems. Op de rooftop vind je in de winter gezellige iglo-tentjes. Binnen heeft de club een haardvuur om op te warmen van al het shoppen. Je kan er genieten van snacks, pizza, gegrilde gerechten of een gezond slaatje. Dineren in een rooftop-iglo kan je alvast van je bucket list schrappen! Vroege vogels kunnen er ook genieten van een uitgebreid ontbijt in de ochtendzon. Niet te missen als je het ons vraagt!

Tip: Reserveer tijdig!

Adres:

3 Three Quays Walk

Lower Thames St

London EC3R 6AH