Gigi Hadid laat okselhaar staan en deze celebs gingen haar voor!

Gepubliceerd op 13 december 2017 door Maxine Detaellenaere
Gigi Hadid laat okselhaar staan en deze celebs gingen haar voor!

It-girl Gigi Hadid maakte - onbedoeld? - een statement toen ze op social media verscheen met okselhaar. 

In een filmpje voor de jaarlijkse adventkalender van Love Magazine zien we Gigi Hadid in een strakke, rode sportoutfit, een purperen smokey eye en sexy wet look haren. Klinkt als een typische look voor Là Hadid, ware het niet dat er een toch wel opmerkelijke schaduw onder haar oksels te bespeuren valt. Kan het zijn? Gaat de blondine, die vorige week nog het nieuws haalde met Barbie-versie van zichzelf, de feministische toer op?

https://instagram.com/p/Bcjlqp8AxjO/?taken-by=thelovemagazine

Storm aan reacties

De reacties bleven alvast niet uit, al waren er wel twee gepolariseerde kampen. Waar heel wat vrouwen haar lef bejubelden en het model prezen voor haar zichtbare okselhaar, haalden ook heel wat Instagrammers de neus op voor haar harige look. Make-up artiest van dienst, Hung Vanngo, liet dan weer weten dat de donkere schaduw onder Hadids oksels helemaal geen haartjes waren, maar 'een combinatie van zweet en stof op de set'.

Iets zegt ons dat we wel nooit zullen weten hoe de vork nu precies in de steel zit. Maar deze vrouwelijke celebs maakten wel een statement met onbetwistbaar okselhaar.