TommyXGigi: zo ziet Gigi Hadid eruit als Barbie

Gepubliceerd op 5 december 2017 door Laure Vandendaele
TommyXGigi: zo ziet Gigi Hadid eruit als Barbie

Misschien een ideetje om last minute nog aan de Sint te vragen?

Na haar eigen make-uplijn, capsulecollectie en parfum heeft Gigi Hadid nu ook haar eigen Barbie. Al had ze die technisch gezien al. Tommy Hilfiger en Barbie sloegen immers al eerder de handen in elkaar om een pop naar de beeltenis van het 22-jarige topmodel te maken. Die miniatuurversie dook deze zomer verschillende keren op op de populaire Instagram @barbiestyle en maakte ook haar opwachting tijdens de modeweek.

gigi hadid tommy hilfiger barbie doll
Goed nieuws voor de fans en verzamelaars: in tegenstelling tot de vorige pop is deze TommyXGigi Barbie doll, een bekroning van de goed lopende samenwerking tussen het Amerikaanse merk en het model, wel te koop. De kleine Gigi draagt een oversized hoodie en een korte short, een silhouet uit de eerste capsulecollectie van het model en Tommy Hilfiger.

gigi hadid barbie tommy hilfiger
TommyXGigi Barbie doll

LEES OOK: Polly Pocket maakt comeback in de beauty- en modewereld

Hoewel het niet de eerste keer was dat Gigi een kleine versie van zichzelf in de handen kreeg, vindt het model het nog steeds een onwerkelijk iets. "Het is een hele eer om mijn eigen Barbie te hebben. Ik zie het als een mooie manier om mijn samenwerking met Tommy Hilfiger te vieren. Ik ben blij dat we haar nu met fans over de hele wereld kunnen delen."

LEES OOK: Waarom mijn Barbie nooit 'een Barbie' was

Samenwerkingen

Het is lang niet de eerste keer dat Barbie met een designer in zee gaat. De speelgoedgigant heeft een lange geschiedenis van samenwerkingen met 's werelds grootste ontwerpers, van Karl Lagerfeld tot Christian Louboutin. De TommyXGigi doll kost 89,90 euro en is vanaf vandaag te koop via tommy.com en Barbie.com.

LEES OOK: Model Ashley Graham krijgt haar eigen Barbie