De make-upcollectie van Gigi Hadid is nu verkrijgbaar (en wij willen alles)

Gepubliceerd op 7 november 2017 door Laure Vandendaele
De make-upcollectie van Gigi Hadid is nu verkrijgbaar (en wij willen alles)

Of je een Upper Westside prinses of eerder een Cali girl bent, de nieuwe make-upcollectie van Gigi Hadid heeft voor elk wat wils.

Maybelline heeft het wel voor Gigi Hadid. Nadat het cosmeticamerk haar als ambassadrice inlijfde mocht het blonde topmodel ook nog eens een eigen make-uplijn ontwerpen.De Gigi Hadid X Maybelline collectie is opgebouwd rond twee looks die een groot deel uitmaken van Gigi's identiteit. Gigi’s West Coast Glow is gebaseerd op haar leven als Cali girl en draait om toont zacht glinsterende ogen, een mooie glow en vuurrode lippen. Gigi’s East Coast Glam-signatuurlook is dan weer een vlotte, coole look met een opvallende cat eye, een frisse glow en een geraffineerd, mat nude op de lippen.

LEES OOK: 10 beautyvragen aan Gigi Hadid

Wij zijn alvast dolgelukkig dat er een (budgetvriendelijk) nude oogpotlood in de collectie zit. Waarom? Zo'n huidskleurige eyeliner is een must om je ogen groter te laten lijken. Verder kunnen we niet wachten om met het West Coast oogpalet te experimenteren. Ben je ook zo benieuwd naar de fiber mascara? Bekijk hier alvast onze favoriete stukken (met prijzen) uit de collectie.

GET THE LOOK: West Coast Glam

 

1. Contouring: voor een natuurlijke contouring en een subtiel effect gebruik je de Tinted Primer in een tint die donkerder is dan jouw huidskleur. Vervolgens breng je de Tinted Primer in de vorm van een 3 aan op de kaaklijn, onder de jukbeenderen en tegen de haarlijn op het voorhoofd.

2. Oogschaduw: Gigi’s iconische oogcontouring creëer je met het oogcontourpalet Cool. Breng de tint Lui op het hele ooglid aan en accentueer de crease met Bond Street. Accentueer de buitenste ooghoek en de crease met Nolita en werk alles zorgvuldig uit in de crease. Gebruik Dreamer om de wenkbrauwboog, het midden van het ooglid en de binnenste ooghoek te accentueren.

3. Eyeliner: voor de perfecte cat eye breng je de zwarte Eyeliner Gel in lichte stippen langs de wimperrij vanuit de binnenste ooghoek tot 3/4 van de wimperrij aan. Definieer de top van de wing door een kleine opwaartse stip in het verlengde van de onderste wimperrij aan te brengen. Gebruik vervolgens de Liquid Liner om de contouren van de wing vanuit dit punt te definiëren door
de stippen langs de wimperrij in de richting van de binnenste ooghoek met elkaar te verbinden.
Gebruik de zwarte Liquid Eyeliner om de wing in te kleuren.
GIGI’S TIP: voor uitgesproken cat eye gaat u met de zwarte Eyeliner Gel over het lijntje van de Liquid Eyeliner.

4. Mascara: breng een laagje Fiber Mascara van wortel tot punt op de wimpers aan om ze te scheiden en voor te bereiden op de vezels. Breng de vezels in laagjes van wortel tot punt aan. Breng een tweede laagje mascara aan om de ve
Breng de vezels in laagjes van wortel tot punt aan. Breng een
tweede laagje mascara aan om de vezels te coaten en op hun plaats te houden.

5. Highlight: breng Liquid Strobe in de tint Iridescent op jukbeenderen, slapen, neusrug, cupidoboog (het boogje in het midden van de bovenlip), binnenste ooghoek en wenkbrauwboog aan.

6. Lippen: breng de Matte Lipstick Taura op de lippen aan.
GIGI’S TIP: voor extra volume en definitie breng je de Lip Liner in de kleur Taura op de lipstick aan.

De Gigi Hadid X Maybelline collectie is nu verkrijgbaar bij Di. Nu verkrijgbaar via kruidvat.be en vanaf half november in de winkels.