Gigi Hadid heeft een plussize dubbelganger

Gepubliceerd op 3 augustus 2017 door Elise
Gigi Hadid heeft een plussize dubbelganger

Het Nederlandse model en blogger Iza IJzerman - een naam om beroemd mee te worden, if you ask us - is een haast identieke kopie van wereldberoemde Amerikaanse tegenhanger.

Ze lijkt zò uit een van de Fendi-billboards te zijn gestapt. Die volle mond, blonde lokken, enorme kijkers, dat wipneusje, exact hetzelfde als de 22-jarige New Yorkse.

Parent Trap

De twee hebben naast frappante fysieke eigenschappen bijzonder veel gelijkenissen. Gigi heeft ook Hollands bloed (daar zit haar Beverly Hills moeder Yolanda voor iets tussen) én is ook 22 lentes jong. Wij beelden ons al wilde Parent Trap-complotten in.

"Meer Bella"

Iza zelf reageert met Hollandse nuchterheid op de Gigi-heisa: "De eerste keer dat iemand de link met het Hadid-zusje legde was op Instagram. Maar pas toen mijn modellenagentuur mij aankondigde als "The new curvy Gigi Hadid", besefte ik dat het menens was", vertelt Iza aan Refinery29.

Iza zelf, is echter niet zo overtuigd van de gelijkenissen. "Ik vind dat ik meer op Bella lijk", geeft ze toe. De lookalike affaire leverde op Instagram haar alvast hele horde fans op.

Meer Bella of meer Gigi? Oordeel zelf:

Mini look-a-like

Het bloedmooie Franse kindmodel Thylaine Blondeau - die de hoofdrol speelde in de controversiële Vogue shoot (ze poseerde er als een echte stoeipoes in weinig verhullende jurkjes) is inmiddels uitgegroeid tot mini-Gigi. P-r-a-c-h-t-i-g. Kijk mee!