4 x onze favoriete parfums om met Kerstmis te geven

Geüpdatet op 22 april 2022 door ELLE Partner
4 x onze favoriete parfums om met Kerstmis te geven

Het is weer die tijd van het jaar waarop we volop genieten van gezellig samenzijn, lekker eten en vieren met vrienden en familie. Daarbij horen natuurlijk ook cadeautjes. Met deze parfums van Jimmy Choo tover je ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van wie je pakje openmaakt.

Wanneer de lichtjes, ballen en slingers in de boom hangen, is het tijd om na te denken over wat er onder die kerstboom moet liggen. De cadeautjes! Heb je een lotje getrokken en weet jij voor wie je Secret Santa mag spelen? Dan kan de zoektocht naar dat ene perfecte cadeau beginnen. Op zoek naar inspiratie? Geloof ons, met een goed uitgekozen parfum uit het gamma van Jimmy Choo zit je altijd goed.

Voor je mama – Een klassieker: Eau de parfum van Jimmy Choo

jimmy choo parfum eau de parfum

Alleen het beste is goed genoeg voor je mama. Schenk haar daarom een parfum dat haar vrouwelijkheid en gevoel voor stijl in een flesje weet te vatten. Een glamoureus parfum dat ze als ultiem accessoire kan dragen. Zoals het Eau de Parfum van Jimmy Choo, het allereerste parfum dat het iconische schoenenlabel zes jaar geleden op de markt bracht. Intussen is de elegante fles geïnspireerd op het typische glaswerk uit Murano een vertrouwd beeld in de parfumerie. Is je mama een intelligente, zelfzekere vrouw met flink wat attitude? Dan is dit fruitige parfum met zoete Italiaanse sinaasappel, een hart van tijgerorchidee en een zoete toets van toffee ongetwijfeld iets voor haar.

Jimmy Choo Eau de Parfum, vanaf 45,90 euro (40ml)

1/

Voor je zus: L’Eau van Jimmy Choo

 jimmy choo l'eau de parfumSoms is je zus je beste vriendin, soms vliegen jullie elkaar in de haren. Maar je zou niet zonder haar kunnen. Schenk haar daarom een parfum dat de dualiteit van jullie relatie onderstreept. L’Eau is immers een parfum van uitersten: verfijnd maar frank, sensueel maar zacht. Dit bloemige en fruitige parfum met noten van verfrissende hibiscusbloemen versmelt met noten van schors en zinderend hout.

Vanaf 42 euro (40ml)

2/

Voor je beste vriendin: Illicit by Jimmy Choo

 jimmy choo parfum illicitIedereen heeft wel die ene vriendin die dol is op avontuur en geen uitdaging uit de weg gaat. Voor een jaar naar New York verhuizen, uit een vliegtuig springen of die knappe gast zomaar uitvragen voor een date? Zij denkt er geen twee keer over na. Een subtiel parfum is dan ook niet aan haar besteed. Een pittige dame, vraag om een pittig parfum. Illicit van Jimmy Choo is een uitdagend parfum met verrassende ingrediënten zoals gember, pomerans en honing. Het Oosterse hart van Arabische jasmijn blijft hangen tot de volgende ochtend, het moment waarop zij na een avondje dansen in haar bed kruipt.

Eau de Parfum, vanaf 49 euro (40ml)

3/

Voor je lief: Jimmy Choo Man

jimmy choo man Jimmy Choo richt zich al lang niet enkel op vrouwen en heeft zowel in de accessoire- als in de parfumafdeling een ruim aanbod voor mannen. Omdat die van jou uiteraard een extra pakje onder de kerstboom verdient, maak je hem blij met een nieuw parfum. Jimmy Choo Man is net als hij een boeiende mix van humor, rebellie en rock-‘n-roll. Jimmy Choo Man is een mannelijk parfum met essence van mandarijn, ananasblad en houtachtige toetsen en een vleug zeldzame patchoeli. Wedden dat jullie niet van onder de maretak weg te slaan zijn?

Jimmy Choo Man, vanaf 40 euro (30ml)

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met Jimmy Choo.