Beeldverslag: zo leuk was de make-up workshop van Yves Saint Laurent Beauté

Gepubliceerd op 29 november 2017 door ELLE België
Beeldverslag: zo leuk was de make-up workshop van Yves Saint Laurent Beauté

Ondanks de massale belangstelling voor de make-up masterclass van Yves Saint Laurent Beauté, was het exclusieve event slechts toegankelijk voor een dertigtal gelukkige ELLE-lezeressen. Bekijk hier het beeldverslag van een unieke verwendag.

Brugge – zaterdag 21 oktober.

Het ELLE-team en de experts van Yves Saint Laurent Beauté mochten een dertigtal lezeressen verwelkomen in de Planet Parfum van Brugge voor een privé make-upworkshop onder begeleiding van de getalenteerde Paul Van Rompaey, National Make-Up Artist voor Yves Saint Laurent Beauté. De ideale gelegenheid om de meester live aan het werk te zien, professionele tips en trucs uit te wisselen en persoonlijke make-upvragen te stellen.

Hoe was het?

Twee uur lang werden de deelnemers overladen met gepersonaliseerd make-upadvies, kregen ze kans om de producten uit het Encre de Peau All Hours Foundation te ontdekken en leerden ze stap voor stap de basisroutines voor een perfect egale make-up. Uiterste concentratie en een goed humeur bleken van het grootste belang. De make-upworkshop werd in stijl afgesloten met een coupe champagne en een goedgevulde goodie bag vol beautyproducten en een waardebon van Planet Parfum die de beautyfans meteen konden spenderen tijdens de verdiende shoppingbreak.

Proost, op een onvergetelijke namiddag in het teken van glitter en glamour.