Op deze bijzondere plek in Brussel kan je aan yoga doen

Gepubliceerd op 16 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Op deze bijzondere plek in Brussel kan je aan yoga doen

In Brussel kan je ook dit jaar weer yogalessen in het museum volgen. Namasté...enkel de suppoost doet niet mee.

Het is er ruim, heerlijk stil en de inspiratie hangt er - soms letterlijk - in de lucht. Het mag dan ook eigenlijk geen verrassing heten dat een museum zich uitstekend leent voor een ochtendsessie yoga. Het hoofd even helemaal leegmaken voor je het weer vult met indrukken, of omgekeerd kan natuurlijk ook.

yoga in het museum mskb brussel

LEES OOK: Getest - acroyoga

Sinds eind vorige maand kunnen yogi's opnieuw in het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Brussel terecht voor 'Yoga in het Museum'. De zes monumentale schilderijen die Gao Xingjian speciaal voor de Bernheimruimte maakte, vormen de achtergrond van maandelijkse yogasessies. De lessen – in het Engels gegeven – is toegankelijk voor iedereen (beginners of gevorderden), vanaf 18 jaar.

Sivananda

Lerares Laia Puig Escandell is een yogaprofessional die zich op de kernpunten van het 'Sivananda' holistisch systeem baseert: goede oefening, ademhaling, relaxatie maar ook positief denken en meditatie.
Voor een les betaal je 8 euro, wie jonger is dan 26 rolt de mat uit voor 6 euro.De volgende les gaat door op vrijdag 20 oktober om 12u15.

Waar moet je zijn?

KMSKB - Bernheimzaal
Regentschapsstraat 3
1000 Brussel

Alle info en inschrijven: www.fine-arts-museum.be