Verloofde van Chiara Ferragni ontwerpt kledinglijn

Gepubliceerd op 10 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Verloofde van Chiara Ferragni ontwerpt kledinglijn

De Italiaanse zanger Fedez laat zijn creativiteit los in een capsulecollectie voor kledingketen Bershka.

fedez bershka

Als je een van de 10 miljoen volgers van Chiara Ferragni bent, is Fedez al lang geen onbekende meer. De Italiaanse zanger/rapper, die zich mei van dit jaar ook haar verloofde mag noemen, duikt immers regelmatig op in sexy plaatjes en is zowat de hoofdfigurant (op hond Matilda na) in haar stories. Wie bij de hond slaapt (no offence, Chiara) krijgt duidelijk de vlooien want Fedez heeft net als zijn blonde eega de modemicrobe te pakken.

De 27-jarige kroop achter de tekentafel voor modeketen Bershka en liet zijn creativiteit los op een eerste capsulecollectie 'Misonderstood'. Hiervoor liet Fedez zich inspireren door de jaren 90, sportswear en - hoe kan het ook anders - tatoeages. Om de perfecte prints voor de shirts en sweaters te ontwikkelen werkte Fedez, zelf niet vies van een inktwerkje of twee, samen met de beroemde tattoo artist El Monga

 

De eyecatchers uit de collectie zijn ongetwijfeld de broek en het jasje in ribfluweel. Loopt jouw fashionable vriendje er binnenkort in een Fedez design bij? De collectie is nu verkrijgbaar in een geselecteerd aantal Bershka-winkels en via www.bershka.com.