Emily Ratajkowski kwaad om gefotoshopte borsten

Gepubliceerd op 18 september 2017 door Elise
Emily Ratajkowski kwaad om gefotoshopte borsten

Topmodel Emily schrok zich een hoedje toen ze de nieuwste uitgave van  Madame Figaro te zien kreeg. Van haar prachtige boezem bleef namelijk niets over.

Emily's curves werden door enkele cupmaten kleiner gefotoshopt, en daar kon het topmodel allesbehalve mee lachen... De 26-jarige bombshell krijgt het in de mode-industrie naar eigen zeggen vaak hard te verduren vanwege haar té sexy looks. Haar ranke lichaam is voorzien van een stel mooie borsten en haar gezicht van een volle mond met waanzinnige lippen.

Op de cover van Madame Figaro is er van die twee wulpse kenmerken niet veel meer te zijn. Op haar Instagram vergelijkt Emily het originele shot met het resultaat van de cover en de verschillen zijn duidelijk: er is gesleuteld aan haar decolleté en haar lippen werden aanzienlijk geretoucheerd. Kijk mee:

Onder de foto schrijft de brunette met Britse roots:

"Iedereen is mooi op zijn eigen unieke manier. We hebben allemaal onzekerheden over de dingen die ons onderscheiden van het typische schoonheidsideaal. Ik probeer - zoals zoveel van ons - elke dag opnieuw om me boven die onzekerheden te zetten. Ik was dan ook extreem teleurgesteld om te zien hoe mijn lippen en borsten op deze cover bewerkt zijn. Ik hoop dat de mode-industrie eindelijk zal stoppen met onze unieke kenmerken te onderdrukken en in plaats daarvan individualiteit zal verheerlijken."

Pssst, benieuwd hoe Emily aan die killerbody komt? Naast gezond eten en genoeg beweging, heeft de brunette ook veel geluk met haar genetisch materiaal. Haar moeder - een fitte zestiger - heeft namelijk net zo'n getraind lijf als haar dochter!