Je gelooft nooit hoe sexy de moeder van Emily Ratajkowski is

Gepubliceerd op 6 juli 2017 door Elise
Je gelooft nooit hoe sexy de moeder van Emily Ratajkowski is

She got it from her mama! 

De 26-jarige Emily haalt de laatste dagen de krantekoppen omdat ze té sexy zou zijn om modellenjobs binnen te halen. "Discriminerend" vindt ze het. Emily heeft namelijk een moordlijntje mét een serieuze boezem, een lijf waar menig vrouw van droomt. Mààr die C-cup is geen meerwaarde als model, zo blijkt:

"Het gebeurt regelmatig dat ik de feedback krijg dat mensen niet met mij willen samenwerken omdat mijn borsten te groot zijn. Wat is er mis met borsten?"

emily-ratajkowski-borsten-sexy-instagram-moeder

Topless

Zelf omarmt Emily haar vrouwelijke vormen en is ze niet gegeneerd om ze te tonen. Wel integendeel... Herinner je je de Blurred Lines-videoclip waarin ze topless verscheen? Of de controversiële borsten foto met Kim Kardashian uit 2016? Of haar naakte cover van Harpers Bazaar? Om nog maar te zwijgen van haar uitdagende Instagram feed.

emily_ratajtowski_topless

"Borsten zijn een prachtig vrouwelijk lichaamsdeel dat we moeten vieren. Ze zijn geweldig als ze groot zijn, ze zijn geweldig als ze klein zijn. Waarom zou dat een probleem moeten zijn?" 

Right said, Emily! Wij blijven ons ondertussen maar vergapen aan haar lichaam. Alle sit-ups en squats ten spijt: naast een gezonde levensstijl en voldoende lichaamsbeweging is er nog een factor die doorslaggevend is als het aankomt op lichaamsbouw... Juist ja, geluk hebben met je genetisch materiaal. En laat Emily's moeder nu nét even prachtig gebouwd zijn als haar dochter. Zo loopt de prachtige zestiger er tegenwoordig bij.

LEES OOK: Deze bekende sterren lijken identiek op hun moeder.