ELLE België verwelkomt nieuwe hoofdredacteur

Geüpdatet op 13 september 2017 door Laure Vandendaele
ELLE België verwelkomt nieuwe hoofdredacteur

Met de modeweken in volle gang waait er niet alleen een nieuwe wind doorheen het modelandschap, ook aan het hoofd van ELLE België staat het een en ander te gebeuren.

foto: Eva Vlonk

Zoals de komst van een nieuwe hoofdredactrice, bijvoorbeeld. Nu ja, zo nieuw is Marjolijn Vanslembrouck niet. Vanslembrouck werkt al negen jaar als moderedacteur voor ELLE België en was sinds haar indiensttreding erg bepalend voor de uitstraling en inhoud van Vlaanderens grootste modemagazine. Met haar benoeming als hoofdredacteur is de continuïteit dan ook verzekerd.

Crossmediale strategie

Naast haar werk als hoofdredacteur blijft Marjolijn verantwoordelijk voor het modeluik van het blad. Onder haar leiding zal ELLE sterk inzetten op een crossmediale strategie, om de positie van grootste modemagazine van België ook in de toekomst veilig te stellen. "Het is een grote eer een internationaal gerenommeerd blad als ELLE te mogen leiden. Een uitdaging ook, maar ik kan op een uitzonderlijk team rekenen waarin ik het volste vertrouwen heb. Met de modeweken voor de deur, is het bovendien het uitgelezen moment volop online in te zetten, een boeiende evolutie."

De keuze voor Marjolijn was evident. Bernard de Wasseige, Verantwoordelijke Uitgever van Edition Ventures: "We zijn erg gelukkig met de benoeming van Marjolijn op deze sleutelpositie binnen ons bedrijf. We zijn ervan overtuigd dat ze het perfecte profiel heeft om de redactie naar een mooie toekomst te begeleiden".

Vanslembrouck volgt Nica Broucke op, zij stond bijna tien jaar aan het roer van ELLE België.

Wil jij ook aan de slag bij ELLE België? Check dan zeker onderstaande vacature.

Vacature: ELLE.be zoekt community manager