Tutorial: kopieer de make-up van de festivalsterren

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Tutorial: kopieer de make-up van de festivalsterren

Hoewel de zomer stilaan ten einde loopt, gaat het festivalseizoen nog wel even door. En daar gaan we tot het laatste moment van genieten! Om bij zonsondergang te stralen, gaan we voor een kleurrijke en bohemian beauty look.  

Metallic ogen worden dé grote trend deze herfst/winter. Om ze een zomerse toets te geven, gebruiken we kleurrijke oogschaduw, verwarmen we de teint met wat zonnepoeder en steken we een paar bloemen in ons haar. Meer moet dat niet zijn!

Ontdek de tips & tricks van Suana Brahimllari, nationale make-up artist van Lancômeons partner-beautymerk voor de ELLE SUMMER TOUR 2017.

Zomercollectie 2017 Summer Swing verkrijgbaar in de parfumerie.

DE STAPPEN

  1. Verlicht eerst de blik door een lichte oogschaduw aan te brengen op het hele bewegende ooglid en onder de wenkbrauwen. Voor deze tutorial gebruikte de make-up artist de vloeibare, metallic oogschaduw Or Farniente (te vinden bij Planet Parfum).

    Métallique Eye Shadow Or Farniente - 32,50€

  1. Breng de blauwe oogschaduw aan op het hele bewegende ooglid, op de lichte kleur. Vervaag met de vinger en spreid het product uit naar de buitenste ooghoek om de blik open te trekken. Voor deze tutorial gebruikte de make-up artist de vloeibare, metallic oogschaduw Brise Azure (te vinden bij Planet Parfum).
Métallique Eye Shadow Brise Azure - 32,50 €

  1. Versterk de make-up door met een oogpotlood een turkooizen lijntje aan de aanzet van de bovenste wimpers te trekken. Vervaag dat gemakkelijk met het speciaal daarvoor gemaakte uiteinde in mousse.

Voor deze tutorial gebruikte de make-up artist Le Stylo Waterproof Reflet Cobalt (te vinden bij Planet Parfum).

Le Stylo Waterproof Reflet Cobalt - € 20,50.

  1. Voor een total look trek je met een oogpotlood ook een dun lijntje langs de aanzet van de onderste wimpers.

Leuke tip: gebruik het metallic waterproof potlood ook om kleine, afwasbare tattoos te tekenen op je handen, armen en decolleté. Geen beter idee om je festivallook helemaal af te maken!

 

  1. Geef je blik een boost met een mascara die het effect van valse wimpers geeft. Onze favoriet: mascaraMonsieur Big (via deze link te vinden op de website van Planet Parfum). Dankzij zijn diepzwarte kleur sublimeert hij de blik in geen tijd! De belofte: langere, dikkere en gitzwarte wimpers. Dankzij zijn rond, vol borsteltje met lange haren en een reservoir kun je het product in één beweging op je ogen aanbrengen.
Mascara Lancôme Monsieur Big - € 30.

  1. Werk je make-up af door de teint te verwarmen met een toefje blush en een wolkje poeder dat je meteen doet stralen.Voor deze tutorial gebruikte de make-up artist de Blush & Bronzer Belle de Teint (lichte versie) (te vinden bij Planet Parfum).
Blush & Bronzer Belle de Teint - 52 €.

HET RESULTAAT

Make-up artist: Suana Brahimllari

ModelFrance Maydenn - Made by F 

Foto's: Frédéric Sablon