Marwan Kenzari: deze hete Hollander werd als Jafar gecast in de aanstormende Aladdin verfilming

Gepubliceerd op 9 augustus 2017 door Isabelle
Marwan Kenzari: deze hete Hollander werd als Jafar gecast in de aanstormende Aladdin verfilming

Voorbij zijn de tijden dat Jafar een weinig appetijtelijk booswicht met prominente bovenlip was. Guy Ritchie heeft eindelijk zijn perfecte Aladdin schurk gecast en die is niet onaangenaam om zien…

De casting van Disneys nieuwste live-action prent onder leiding van Guy Ritchie zorgde de voorbije weken al voor heel wat emoties, maar na Aladdin (Mena Massoud), Jasmien (Naomi Scott) en Geest (Will Smith) is de laatste grote rol bij deze eindelijk ook bezegeld. De eer om Jafar te vertolken valt Marwan Kenzari te beurt, een Nederlander met Tunesische roots. Onze 34-jarige Noorderbuur was tot nu toe weinig bekend buiten zijn landsgrenzen, maar daar komt het komende jaar beslist heel wat verandering in. Aladdin blijkt immers niet de enige blockbuster waarin hij een rol kreeg.

Iets zegt ons dat Naomi Scott, de actrice die straks Jasmien vertolkt, het alvast niet erg zal vinden om deze scène na te spelen:

Wat weten we verder zoal over hem? Bitter weinig eigenlijk: de man bezit geen Instagram account -we herhalen: géén. Instagram. Account! Het is dan ook moeilijk zijn dagdagelijkse gewoonten te stalken, maar we konden alvast toch deze ID-kit samenstellen: