OMG: er komt een Aladdin film aan en dit weten we er al over

Geüpdatet op 22 februari 2019 door Isabelle
OMG: er komt een Aladdin film aan en dit weten we er al over

Disney pakt uit met a whole new Aladdin en dat zorgt nu al voor emoties!

De Disney studio’s zetten hun missie om zoveel mogelijk “echte mensen” versies van hun iconische tekenfilms te maken fervent verder. In 2018 krijgen we de zogenaamde live-action remakes van Mulan, Mary Poppins en de Kleine Zeemeermin voorgeschoteld, terwijl de Lion King (met Beyoncé!) en nu ook Aladin in de startblokken staan. Het feit dat de avonturen van Aladdin en zijn vrienden ook verfilmd worden, werd eerder dit jaar bekendgemaakt, maar nu sijpelt steeds meer informatie over het project door.

Zo zal niemand minder dan Guy Ritchie de regie op zich nemen. De Brit is vooral bekend om actie- en misdaadfilms als de Sherlock Holmes trilogie, Lock Stock and Two Smoking Barrels en The Man From U.N.C.L.E, verwacht je dus aan een goede portie actie en avontuur in Agrabah! Verrassend is dan weer dat de film hoogstwaarschijnlijk een musical wordt. Ritchie hintte in verschillende interviews reeds in die richting en zou al in onderhandeling zijn met Alan Menken, de man die in 1992 de muziek van de tekenfilm schreef. (Tussen haakjes: neem gerust een pauze om prince Aliiiiiiiiialialialiabaaaaabaaaaa te kwelen…)

Verder vordert ook de casting van de prent, deze rollen zijn reeds ingenomen en dit zijn de speculaties wat de overige personages betreft: