Waw: dit is de echte prinses Jasmine

Geüpdatet op 3 mei 2019 door Isabelle
Waw: dit is de echte prinses Jasmine

Het zal je maar overkomen: geboren worden met de gelaatstrekken van Aladdins liefje. Het is het lot van dit model, dat wereldberoemd werd met dank aan haar gelijkenis met de Disney royal. 

We kwamen al vaker onbekende lookalikes van supersterren tegen -check vooral die van Kylie Jenner en Leonardo DiCaprio!- maar dit is de eerste kloon van een tekenfilm: maak kennis met Olayinka Mia Noel! De Amerikaanse timmert al een tijdje aan haar carrière als model, zangeres en juwelenontwerpster, tot nu toe met wisselend succes. Sinds enkele dagen zit haar populariteit echter in de lift, en dit met dank aan een opmerkelijke stunt. Blijkt dat Noel eigenlijk de exacte kloon van Disneys prinses Jasmine is, alleen moest de wereld daar even heel duidelijk op worden gewezen. Een groene beha, gouden oorringen, enkele slimme make-up streken en een kapsel dat haar naar eigen zeggen uren werk heeft gekost: meer bleek niet nodig om deze charmante nobody het sterrendom in te katapulteren! Oordeel zelf:

Wie weet schuilt er ook in jou een prinses? Ontdek hier de allerbeste beauty momenten uit de geschiedenis van Disney en check of er niet eentje met jou overeenstemt...