Wow: er komt een Lion King remake met Beyoncé in de hoofdrol

Geüpdatet op 27 mei 2019 door Isabelle
Wow: er komt een Lion King remake met Beyoncé in de hoofdrol

En daarmee is de Circle Of Beyoncé rond. 

Wie dacht dat Beyoncé Knowles haar zwangerschapsverlof werkloos zou uitzitten, heeft het goed mis. De toekomstige moeder van drie en haar bootylicious vormen zullen de de komende maanden geen officiële verschijningen meer maken, maar dat weerhoudt haar niet om er toch nog een lucratief zijproject bij te nemen. De ster zou immers haar stem lenen aan Nala in de remake van The Lion King!

Je leest het goed: de remake rage blijft welig tieren bij Disney, dat aan een sneltempo al haar klassiekers in een live action -lees: "echte mensen"- jasje steekt. Nu de blockbuster Beauty & The Beast goed en wel op het grote scherm draait, richt de studio haar pijlen op de Kleine Zeemeermin, Mulan -we zijn zò benieuwd!- en de Lion King. Dat laatste project werd toevertrouwd aan regisseur Jon Favreau, die eerder al op magistrale wijze The Jungle Book tot leven bracht. Castinggewijs werden Atlanta acteur Donald Glover (Simba) en James Earl Jones (Mufasa) reeds bevestigd. Sinds enkele dagen duikt ook de naam van Beyoncé Knowles op, volgens insiders topfavoriete om de zwoele Nala te vertolken. De Lemonade zangeres zo nog niet hebben toegehapt, maar wel druk aan het onderhandelen zijn over haar rol in dit nieuwe Disney project. Haar levensmotto omtrent zure limoentjes -when life gives you lemons, just make lemonade- past alvast perfect binnen de Hakuna Matata filosofie:

tumblr_m4eg21cs2Z1qe0tgxo1_500

Conclusie: wij achten de kans op een Nala Beyoncé héél erg groot en kunnen niet wachten om haar versie van Can You Feel The Love Tonight te horen!!

Wist je trouwens dat je met de Lion King het meest kans hebt om te scoren bij jonge vaders? Ontdek hier welke kinderfilms mannen nog steeds doen smelten en waarom!