Harry Styles strikt Playmate

Gepubliceerd op 1 augustus 2017 door Elise
Harry Styles strikt Playmate

Zijn romance met de schattige Britse food blogger Tess Ward was van korte duur. Ze werd ingeruild voor een blondine van een ander kaliber...

De 23-jarige Harry Styles - tegenwoordig te bewonderen in de kaskraker Dunkirk - heeft een nieuw lief. Camille Row is de dochter van een Franse vader en een Amerikaanse moeder (die overigens ook model was). Ze werd op haar 18de gescout in Parijs toen ze daar studeerde aan de universiteit.

Haar carrière nam een vliegende start met campagnes voor Louis Vuitton en Dior. Op haar 21ste verhuisde de blonde bombshell naar New York, waar ze vorig jaar haar Victoria's Secret debuut beleefde. In april vorig jaar werd Rowe Playmate of the Month. Maar momenteel streeft Camille vooral een acteercarrière na.

Het Britse tabloid The Sun weet dat Harry en Camille nog in de prille beginfase van een relatie zijn: "Hij is héél beschermend over zijn privé-leven en relaties, en maakt er niet graag veel show rond. Ze passen goed samen en lijken gelukkig.", aldus een intieme bron.

Benieuwd naar haar Playboy cover? Kijk mee:

Victoria's Secret N°5

Styles heeft al wat ervaring met VS-modellen. Rowe is de vijfde in rij na Sara Sampaio (26), Cara Delevingne (24), Kendall Jenner (21) en Nadine Leoplold (23).

Victoria's Secret 2016