Deze knappe blogger is de nieuwe vriendin van Harry Styles

Geüpdatet op 12 mei 2017 door Elise
Deze knappe blogger is de nieuwe vriendin van Harry Styles

De nieuwe vlam van ex-One Directioner Harry Styles is model én keukenprinses. In die mate zelfs dat ze furore maakt als invloedrijk foodblogger in het Verenigd Koninkrijk. Alles wat je moet weten over een nieuwe it girl in spe Tess Ward.

Volgens de Britse tabloid The Sun werd de blonde schone via via voorgesteld aan Harry en was het liefde op het eerste gezicht:

"Ze delen dezelfde voorliefde voor eigenzinnige mode en een passie voor lekker eten. Dat schept meteen een band... Harry en Tess laten er geen gras over groeien en daten er op los. Pittig detail: hij stelde haar al voor aan zijn intieme vriendenkring."

Helemaal niet Harry styles (snapjem?) als je het ons vraagt. De meisjes uit vorige relaties werden niet zo snel geïntroduceerd. Een voorsprong dus voor Tess!

Beauty with brains

Miss Ward is niet zomaar een "bloggertje" uit de duizend. Ze is amper 27 maar liep al school bij hoog aangeschreven topchefs van onder andere The Ritz en River Cottage. Haar blog is een smaakvol geschreven kunstwerkje en ze lanceerde twee jaar geleden een kookboek The Naked Diet, dat zowaar een bestseller werd.

Naast koken, houdt Tess zich bezig met yoga en Thaïboks. Dat ze daarbovenop ook nog modellenwerk aanneemt, valt niet te verbazen. Harry heeft het getroffen met deze schoonheid, kijk mee: