Streetstyle: met deze stijltips blijf je er elegant uitzien in de winter

Gepubliceerd op 8 januari 2020 door Lore Ginneberge
Streetstyle: met deze stijltips blijf je er elegant uitzien in de winter

Oversized en baggy is dan helemaal on trend, je hoeft er tijdens de winter niet uit te zien als een levend donsdeken. Met deze stijltips zie je er in barre tijden nog steeds op en top vrouwelijk uit.

Laat het aan streetstyle sterren over om er in putje winter nog steeds piekfijn (en niet verkleumd) uit te zien. Steel hun stijl en je hebt genoeg winterse looks om de komende maanden door te komen.

Minirok met laarzen

Na de heisa rond de midirok afgelopen zomer mag de zoom weer wat omhoog. Minirokjes doen het prachtig in combinatie met knielaarzen. Kies voor een klassieke print, ruiten bijvoorbeeld, om het geheel netjes te houden.

laarzen rok stijl winter trends

Nylonkousen of geen nylonkousen? Deze winter zien we veel blote benen, maar ook fijne zwarte nylonkousen zonder print. Valsspelen kan met vleeskleurige panty's, let er op dat ze effectief jouw huidskleur benaderen (Calzedonia biedt zo goed als onzichtbare panty's aan in 9 tinten).

De klassieke cape

Die mooie jurken en truitjes hoeven niet langer verborgen te blijven onder een dikke donsjas. Met een cape kan je jouw outfit showen en lijk je zo uit een sprookje gewandeld - of uit Gossip Girl.

cape winter stijltips

Ga voor beige à la Burberry, koninklijk paars of romantisch rood.

Lederlook

Razend sexy en eigenlijk ook best warm, leder is ideaal wintermateriaal en geeft je outfit de nodige bling.

leder outfit winter stijltips

Een ingesnoerde vinyl jas laat je silhouet spreken en geeft je die sexy Matrix-vibe. Lange zwarte laarzen daarentegen staan prachtig onder een kort jurkje. Kan je niet kiezen? Een leren vestje met dito laarzen doet het altijd goed.

Ton-sur-ton

Er is iets ontzettend elegants aan een look die bestaat uit eenzelfde tint. De kleur kies je volledig zelf, houd wel rekening met je huidtint en haarkleur.

monochrome look

Onze favorieten? Total look in rood om een statement te maken, fifty shades of blue voor doordeweekse dagen en pasteltinten voor al wie naar de lente verlangt.

Meer stijltips voor de winter: