Stop alles: de reboot van Gossip Girl is officieel een feit

Gepubliceerd op 18 juli 2019 door Maxine Detaellenaere
Stop alles: de reboot van Gossip Girl is officieel een feit

Als dit geen fantastisch nieuws is om de dag mee te beginnen: cultserie Gossip Girl krijgt een spin-off!

Hello Upper East Siders... ah, hoe vaak hebben we die zin niet gehoord tijdens bingeavonden tussen het studeren door. We zijn dan ook heel erg benieuwd naar de reboot van Gossip Girl, die gisteren eindelijk werd bevestigd door streamingdienst HBO Max.

Maar vergis je niet, het gaat niet over een een vervolg met de originele personages, #chair en #derena zijn weldegelijk voltooid verleden tijd. De nieuwe versie van de hitserie speelt zich 8 jaar na het einde van de originele reeks af en is helemaal aangepast aan de social media crazed wereld waar we vandaag in leven. "Het is gewoon een nieuwe kijk op deze specifieke samenleving die constant in beweging is," aldus scenarioschrijver Joshua Safran. "Hoe is de wereld ondertussen veranderd, hoe is social media en het effect ervan veranderd? Al deze dingen laten ons toe om te kijken naar hoe de wereld er 12 jaar later uitziet, in plaats van het verhaal gewoon dunnetjes over te doen".

Wel blijft het uitgangspunt hetzelfde: we volgen het reilen en zeilen van enkele rotverwende tieners en hun bijhorende drama in het glamoureuze Manhattan. Wie de hoofdrollen in deze spin-off zullen spelen en of het bekende namen zullen zijn, daar hebben we nog het gissen naar...

Keep you posted. Xoxo.

Tags: Tv.